Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Породични викенд у биоскопу Вилин Град


Табла Часопис 10:00:00 0


ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД
5. и 6. АВГУСТА У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД

Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!


Породични викенд биће одржан 5. и 6. августа, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. На репертоару ће се наћи дугоочекивани анимирани "Емоји филм".

Сакривен између текстуалних апликација, налази се Текстополис, ужурбани град у коме живе сви ваши омиљени емотикони, надајући се да ће једног дана управо њих за коришћење изабрати власник мобилног.

У том свету, сваки емотикон има само један израз лица – осим Ђуре, веселог емотикона који је рођен без филтера, па због тога на много више начина може да изрази своје тренутно расположење. Одлучан у намери да постане “обичан” као и остали емотикони, Ђура ће затражити помоћ свог најбољег пријатеља сналажљивог Баци Петра и познате разбијачице шифри Бунтовнице. Њих троје ће заједно отићи на епско путовање кроз низ телефонских апликација, како би пронашли код којим ће покушавати да “поправе” Ђуру.

Али када самом телефону запрети много већа опасност, судбина свих емотикона зависиће од ово троје ненаданих хероја који ће покушати да спасу свој свет од страшног Брисања.

Поред овог остварења, на репертоару је и анимирани филм "Грозан ја 3", као и остварење "Аутомобили 3".

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост