Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Вилин Град – Биоскопски програм од 21. до 27. септембра


Табла Часопис 09:00:00 0


Радни дан

Викторија и Абдул
Кингсман: Златни круг
Поново код куће
То
Лего Нињаго Филм 3Д
Мали Бигфут 3Д
Тврд орах 2 3Д
18:30
17:30 20:00 22:15
20:30
22:30
16:40
15:40
14:50

Викенд

Викторија и Абдул
Кингсман: Златни круг
Поново код куће
То
Грозан ја 3 3Д
Лего Нињаго Филм 3Д
Мали Бигфут
Мали Бигфут 3Д
Тврд орах 2 3Д             
18:30
17:30 20:00 22:15
20:30
22:30
13:00
16:40
14:00
12:00 15:50
11:00 14:50
НОВИ ФИЛМОВИ У БИОСКОПУ


  

КИНГСМАН: ЗЛАТНИ КРУГ
Од 21. септембра

Кингсман: Тајна служба, увео нас је у свет Кингсмана – независне, међународне обавештајне агенције, чији је главни циљ да свет буде сигурно место. У новом наставку наши јунаци се суочавају с новим изазовима. Када њихово седиште буде уништено, њихово путовање ће их одвести до открића сродне шпијунске агенције у САД-у под називом Статесман, која датира из времена када су обе агенције основане. У новој авантури која тестира њихове границе и снаге, ове две елитне агенције мораће да се удруже како би победили немилосрдног заједничког непријатеља.

ВИКТОРИЈА И АБДУЛ
Од 21. септембра

Невероватна истинита прича о неочекиваном пријатељству у позним годинама владавине краљице Викторије (оскаровка Џуди Денч). Кад Абдул Карим (Али Фазал), млади службеник, допутује из Индије да би учествовао на Златном јубилеју краљице, изненадиће се кад схвати да је освојио наклоност краљице. Док краљица преиспитује стеге своје дугогодишње позиције, њих двоје ће склопити невероватан, али одан савез који ће њен блиски круг људи покушати да уништи. Како се пријатељство буде продубљивало, краљица ће почети да увиђа свет који се мења кроз туђе очи и с радошћу ће повратити своју људскост.

ПОНОВО КОД КУЋЕ
Од 21. септембра

У најновијој модерној романтичној комедији ПОНОВО КОД КУЋЕ, главну улогу тумачи сјајна Рис Витерспун играјући лик Алис Кини. Свеже разведена од свог мужа (Мајкл Шин), Алис одлучује да започне са новим начином живота и сели се у родни град Лос Анђелес, са своје две младе ћерке. Током изласка поводом њеног четрдесетог рођендана, Алис упознаје три амбициозна млада филмска продуцента којима је потребан кров над главом. Алис дозвољава овим момцима да се привремено уселе код ње, међутим њихов договор добија неочекивани обрт. Нова невероватна породица и свежа романса, биће у кризи када се Алисин бивши муж, појави са кофером у рукама.

ЛЕГО НИНЏАГО ФИЛМ
Од 21. септембра

Након великог успеха Лего филма и Лего Бетмен филма, Ворнер Брадерс доноси нову узбудљиву Лего Нињаго авантуру.

Млади Лојд ака Зелена Нинџа ће се заједно са својим пријатељима, који су сви тајни ратници, борити за Нинџаго град. Под водством мудрог кунг фу мајстора Вуа, мораће победити злог Гармадона, који је уједно отац младог Лојда. У овој епској борби оца и сина, недисциплиновани тим савремених ратника мораће да научи да сарађује заједно како би ослободили своју праву снагу.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост