Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Прваци, добро нам дошли!


Табла Часопис 08:00:00 0

Славка Аврамовић, ОШ „Свети Сава“ МладеновацСваког 1. септембра једна нова генерација ђака започне своје школовање. Ове школске 2017/2018. године, ОШ „Свети Сава“ у Младеновцу је са великим задовољством дочекала  своје нове ђаке – прваке. Радујемо се што смо уписали 4 одељења, као и првацима који су уписани у нашим издвојеним одељењима у Селу Младеновцу и Великим Границама.

  

Добродошлицу узбуђеним ђацима и њиховим родитељима упутили су директор школе и њихове учитељице. Да први школски дан остави  најлепше утиске у срцима малих ђака, као и њихових родитеља, потрудили су се њихови старији другари – ученици 4. разреда.  Они су бираним стиховима поручили да ће се у школи заједно играти и дружити, учити и одрастати.  Са пуно осмеха, уз песму и игру  извели су програм.

После изречених жеља најмлађим ђацима за успешно стицање знања, за дивна дружења и безбрижно одрастање у нашој школи од стране директора, уследила је прозивка по одељењима. Веселим кораком са дозом узбуђења и осмехом на лицу, закорачили су у своје учионице које су биле посебно  украшене. На столу сваког „првака“ налазили су се пригодни поклони припремљени од стране школе и локалне заједнице. Ове године, школа је сваком ђаку - прваку поклонила мајицу са амблемом школе и Добродошлицу, а локална заједница чији су представници присуствовали пријему, уручили су им прибор и свеске.


Верујемо да ће наши најмлађи ђаци уз подршку својих учитељица, родитеља и свих запослених у школи бити успешни, вредни и тако допринети да ОШ “Свети Сава” буде за пример, а у складу са својим именом и традицијом.«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост