Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Породични викенд у биоскопу Вилин Град


Табла Часопис 09:00:00 0


Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!


Породични викенд биће одржан 30. септембра и 1. октобра, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. Поред најновијих дечјих филмова, сви посетиоци ће моћи да се забаве у креативној радионици, коју и ове недеље организује мултидисциплинарна школа Скул и Скул (School & School).

Скул и Скул (School & School) је поново са нама и то у сарадњи са удружењем ЕдуЛаб, које организује Програм Прва Лего Лига (First Lego League) (http://www.firstlegoleague.org) за Србију, ради на едукацији ученика и едукатора у коришћењу Лего Еду дидактичких средстава као и на развијању свести о напредним техникама образовања коришћењем Лего Едукативних комплета и дидактичких средстава.

У госте нам долази Ален Пиљак као председник удружења и заступник програма Прва Лего Лига (First Lego League) за Србију, који ће омогућити деци игру са 4 Лего Миндсторм робота, представити Прву Лего Лигу (First Lego League) и цео концепт коришћења Лего дидактичких средстава у образовању.

Креативна радионица биће одржана у недељу, 1. октобра, од 12 до 16 часова, у холу биоскопа Вилин Град.

На репертоару су анимирани филмови:

Лего Нинџаго филм
Мали бигфут
Тврд орах 2 (2Д/3Д)

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити и Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост