Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ДАН УЗ „ЛЕГО НИНЏАГО” АВАНТУРУ


Табла Часопис 11:00:00 0


Поклони, забава и дружење за све малишане у биоскопу Синеплекс Ниш

Малишани, да ли сте спремни за нову узбудљиву Лего Нинџаго авантуру? Уколико је одговор потврдан, припремите се за дружење у недељу 24. септембра од 12 до 17 часова у биоскопу Синеплекс Ниш у Стоп Шоп ритејл парку. Породични дан уз најактуелније дечје филмове, мноштво поклона и забаве, чека на вас!

Најмлађе очекује пуно дружења и специјалног програма уз креативне радионице у биоскопу, које ће употпунити доживљај праве филмске забаве. Овом приликом, специјално у биоскопу Синеплекс Ниш можете пронаћи ЛЕГО кутак, који је поред мноштва игара за све гледаоце филма припремио фантастичне ЛЕГО поклоне изненађења, док ће они најсрећнији малишани освојити ексклузивне поклоне из прве ЛЕГО Стор радње у Србији! Уз купљену улазницу, деца ће на поклон добити и часопис „Мали Политикин забавник“ или „Хајмо другари”, ДВД цртана издања и албуме Барби, Југи О и Калимеро.

Након великог успеха Лего и Лего Бетмен филма, Ворнер Брос нам доноси нове авантуре јунака филма „Лего Нинџаго“. Млади Лојд ака Зелена Нинџа ће се заједно са својим пријатељима, који су сви тајни ратници, борити за Нинџаго град. Под вођством мудрог кунг фу мајстора Вуа, мораће да се суоче са злим Гармадоном, који је уједно отац младог Лојда. У овој епској борби оца и сина, недисциплиновани тим савремених ратника мораће да научи да сарађује заједно како би ослободили своју праву снагу.

На програму за викенд, биће и анимирани филмови „Тврд орах 2“ и „Мали Бигфут“ синхронизовани на српски језик.


Најбоља места за дружење и маштање вас чекају, обезбедите карте на време и уживајте у још једном Породичном дану у биоскопу Синеплекс Ниш.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост