Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Вилин Град – Биоскопски програм од 12. до 18. октобра


Табла Часопис 09:00:00 0Радни дани
Ана Карењина: Сећања Вронског
Блејд Ранер 2049. 3Д
Кингсман: Златни круг
Маска од коже: Почетак
С.М.А.Р.Т. потера
Лего Нињаго Филм 3Д
Мој мали пони
20:00
19:30
22:20
22:30
17:30
15:30
16:00 18:00
Викенд
Ана Карењина: Сећања Вронског
Блејд Ранер 2049. 3Д
Кингсман: Златни круг
Маска од коже: Почетак
С.М.А.Р.Т. потера
Лего Нињаго Филм 3Д
Мој мали пони
Мали Бигфут
Мали Бигфут 3Д
Тврд орах 2 3Д
20:00
19:30
22:20
22:30
17:30
15:30
12:00 16:00 18:00
11:30
14:00
13:40

НОВИ ФИЛМОВИ У БИОСКОПУ  
АНА КАРЕЊИНА: СЕЋАЊА ВРОНСКОГ
Од 12. октобра

“Моје име је Сергеј Карењин, господине Вронски, једини син Ане Карењине”. Не гајећи било какве илузије и не очекујући одговоре, млади Карењин, Вронском поставља питање које га мучи целог живота: шта је натерало његову мајку на кобни чин? После краћег оклевања, Вронски одлучује да исприча своју причу о трагичној љубави са Аном Карењином. Вронски се враћа у прошлост, и са Аниним сином дели сећања чији је заточеник тридесет година, запажајући да се људи сећају само онога чега желе да се сећају.

С.М.А.Р.Т. ПОТЕРА
Од 12. октобра

Агент приватног обезбеђења треба да испрати скупоцени кинески антиквитет из Шангаја, али га чека заседа на путу. Када банда лопова лоцира пошиљку, тада агент и жена коју воли буду доведени у опасност. Како би их спасио обоје и сачувао пошиљку, агент треба да надмудри план банде и да избегне шангајску полицију.

МАСКА ОД КОЖЕ: ПОЧЕТАК
Од 12. октобра

У овом филму који претходи радњи филма “Тексашки масакр моторном тестером”, младу медицинску сестру отимају четири насилна тинејџера, који су побегли из психијатријске установе и воде је на пут из пакла. Један од њих је осуђен на живот препун трагедија и страхота, које ће му уништити здрав разум и претворити га у чудовиште по имену Ледерфејс, а прогони га поремећени представник закона жељан освете. Филм режирају Александро Бустиљо и Жулијан Маури, а у главним улогама су Лили Тејлор, која је преузела улогу мајке младог Ледерфејса, Стивен Дорф у улози лудог полицајца, Џесика Мадсен, Џејмс Блур, Сем Страјк и Сем Колеман су у улогама лудих затвореника болнице, док је улога медицинске сестре која се бори против лудака припала Ванеси Грејс.
МОЈ МАЛИ ПОНИ
Од 12. октобра

Мој мали Пони доноси нам добро познату шесторку у најспектакуларнијој авантури до сада! Будућност Еквестрије је у опасности када Сторм Кинг нападне Кантерлот с планом да понијима украде чаролију. У никад пре виђеној авантури, понији крећу на незабораван пут изван Еквестрије, преко чаробних планина и подморских светова, на којем ће упознати нове пријатеље и са њима покушати да спасу свој дом.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост