Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Наредног викенда на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 09:00:00 0

 

Субота, 14.10. у 17 ч.
„Школа за мале детективе“

Едукативна и интерактивна представа „Школа за мале детективе“ малишане анимира као ниједна друга! Представа је осмишљена тако да током представе деца из публике излазе на сцену и глумцима помажу да савладају све изазове који су пред њих постављени. Главни јунаци ове представе су дечак Раша и девојчица Маша који похађају школу за мале детективе. Последњег дана у школи Раша и Маша морају да положе последњи, уједно и најважнији испит како би постали прави детективи. Да ли ће наши јунаци успети да уз помоћ својих другара из публике одговоре на тешке задатке које је пред њих поставио учитељ сазнаћете на Великој сцени Академије 28.

Режија: Лазар Дубовац
Играју: Марија Пушкаров Поповић, Тијана Вишковић, Ташана Ђорђевић, Лазар Дубовац

 
Недеља, 15.10. у 12 ч.
„Острво с благом“

Ауторски тим који је са великим успехом приредио веома популарну представу  „Лепотица и Звер”, коју је видело преко 10.000 гледалаца, овај пут ће нас обрадовати новом акционом дечијом авантуром „Острво с благом”! Зашто су пирати Џони Медуза и Френки Флека, отели лепу Кроасану и одвели је на мистично острво Мадона ди Тортиља?  Какво изненађење их чека на том острву? Да ли је прича о закопаном благу истинита?  Да ли ће најморалнији борац за правду Моралес успети да спасе Кроасану? Све ово, а и много више, сазнаћете и научити у новој представи „Острво с благом”!
Режија: Игор Дамњановић
Играју:  Дејан СтојаковићБиљана МитровићНикола СимићАнка Миленковић, Амар Мешић


Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12:00-20:00 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, а само деца до три године не плаћају карту. Више информација можете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.
«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост