Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Наредног викенда на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 11:00:00 0


Субота, 21.10. од 17:00 ч.
„Лабудово језерце“ (балет)

Најлепше музичке деонице балета „Лабудово језеро“ руског композитора Петра Иљића Чајковског послужиле су као основа за стварање „Лабудовог језерцета“, јединствене балетско-сценске форме која је прилагођене деци предшколског и школског узраста. Радња балета одвија се на обали бистрог језерцета где свакога дана долази и плеше прелепа принцеза. Својом игром и лепотом принцеза очарава племенитог принца, али и лукавог чаробњака. Она жели да поклони своје срце принцу, али ће томе на пут покушати да стане лукави чаробњак? Да ли ће чаробњак у томе успети или ће се принц и принцеза ипак изборити за своју љубав? Да ли је тачно да љубав и доброта увек побеђују? Посетите Академију 28 и сазнајте шта су вам то припремили Предраг Коларевић и његова трупа „Арс Лонга“.

Режија:
Предраг Коларевић
Играју:
Тања Дамјановски
Милош Кецман
Чедомир Радоњић
Ана Липиј

 
22.10. недеља од 12:00ч
„Успавана лепотица“

Представа "Успавана лепотица" рађена је према тексту Жељка Хубача, који је био инспирисан истоименом бајком Шарла Пероа. У нашој верзији приче, краљу Стевану се рађа кћер Ружица и краљ приређује велико славље. Усред даривања добре Виле Добриле, појављује се зла вештица Грдана која због тога што није била позвана на прославу рођења принцезе изговара клетву према којој Ружица умире на шеснаести рођендан од убода у вретено. Добра вила Добрила умањује клетву тако да принцеза Ружица утоне у дубок сан из кога је може пробудити једино искрена љубав.

Текст: Жељко Хубач
Режија: Михаило Лађевац

Улоге:

Софија Узуновић
Михајло Јовановић
Михаило Лађевац
Дејан Стојаковић
Милена Ђорђевић
Соња Кнежевић


Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12:00-20:00ч и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400дин, а само деца до три године не плаћају карту. Више информација можете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.
«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост