Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Предстојећи викенд на дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 12:00:00 0„Ивица и Марица“
Субота, 28.10. у 17:00 ч

           Репертоар Дечије сцене Академије 28 богатији је за још једну представу у којој се обрађује класична тематика према мотивима популарне приче Браће Грим. Са великим задовољством Вам најављујемо свечану премијеру представе „Ивица и Марица“ која ће се играти у суботу, 28. октобра у 17. часова на Великој сцени Академије 28. Представа је прилагођена и деци предшколског узраста са циљем да на шаљив и маштовит начин дочара причу, а да притом никога не уплаши, нарочито не најмлађе гледаоце. Ивица и Марица из дечије радозналости и без страха истражују шуму где наилазе на кућу од чоколаде. Мирис слаткиша их увлачи у  вештичију замку, али две дечије паметне главице успевају да надмудре помало заборавну бакицу. Кроз интерактивну глумачку игру деца постају активни учесници позоришног чина што само извођење чини још узбудљивијим за малишане. Представа је намењена за узраст између 3–9 година и траје око 45 минута.

Играју:    Златија Оцокољић Ивановић
Соња Кнежевић
Дејан Стојаковић„Магична лира“
Недеља, 29.10. у 12:00ч

Магична Лира је, пре свега, представа о музици, али и представа о пријатељству, љубави и правим вредностима. Принц Мирко и принц Сашко имају исти циљ: Да освоје руку принцезе Симфоније. Један то жели из љубави, а други из користи. Једног воли принцеза, а за другог навија краљ.

Да би се “искомпоновало” право решење и смириле свађе, бака Соната шаље оба принца у фантастичну авантуру. Принчеви добијају задатак да пронађу и донесу Магичну Лиру! Међутим, чаробњак Забрљавко додатно компликује ситуацију тако да двојица принчева заједно морају да прођу кроз различите препреке, да савладају разбојнике и чудна бића, како би дошли до циља. На том путу упознаће и стећи нове пријатеље и донети одлуке које нису очекивали. На крају ће све ипак бити лакше и биће више мира када засвира Магична Лира.

Играју:    Александар Ристоски           
Нина Јанковић
Матеја Поповић                    
Анка Гаћеша
Бојан Хлишић                                   
Миљана Гавриловић
Владимир Нићифоровић      
Вања Ненадић
Душан Поповић                    
Александар Вучковић
Иван Михаиловић         


Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12:00-20:00ч и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400дин, а само деца до три године не плаћају карту. Више информација можете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост