Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Предстојећи викенд на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 09:00:00 0


Субота, 07.10. од 17:00 ч.
„Штрумфови и мајка природа“

Штрумфосело испуњава безбрижна атмосфера док су у току припреме за велики пролећни бал. Међутим, страшни Гаргамел користи прилику да отме Мајку природу и зачара Штрумфету! Уз помоћ зачаране Штрумфете, Гаргамел жели да се домогне књиге за управљање временом, а потом и да завлада Штрумфоселом. Кефало, Грубер, Мргуд, Грицко, Трапавко и Велики Штрумф, удружени и уз помоћ деце, покушаће да ослободе Мајку природу и Штрумфету, као и да омекшају Гаргамелово срце.

Текст и режија: Татјана Миланов и Никола Марковић
Играју: Татјана  Миланов, Никола Симић, Никола Марковић

Алиса у земљи Змаја
  

Недеља, 08.10. од 12:00 ч.
„Алиса у земљи Змаја“

Кроз игру и такмичење, вриску и грају, певање и смех, али и по коју сузу, преплиће се поезија чика Јове Јовановића Змаја и текст чувеног романа Луиса Керола „Алиса у земљи чуда“. Спајањем књижевних дела ова два писца, играћемо се сећањима из нашег детињства, а мала публика ће имати прилику и да присуствује креативном чину стварања представе. Циљна публика ове представе су деца предшколског и школског узраста, али су добродошли и сви старији који се и даље осећају као деца и који би радо да се врате у доба најлепше дечије поезије и прозе!

Режија: Маја Митић
Играју: Ивана Миленовић Поповић, Иван Николић, Анђела Поповић, Маја МитићКарте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12:00-20:00 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, а само деца до три године не плаћају карту. Више информација можете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост