Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Предстојећи викенд на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 13:00:00 0

Пинокио (фото: Академија 28)

„Пинокио“
Субота, 04.11. у 17 ч.

Главни јунак ове представе је дрвени лутак Пинокио који жели да постане прави дечак. Уз помоћ свог пријатеља цврчка, он ће кренути у авантуру како би доброј вили која има моћ да испуни његову жељу, доказао да је он и заслужује. Кроз драмски заплет представе и дијалоге осветљавају се догађаји и ситуације битне за развој сваке личности, сазревање и пут од лошег према добром. Поред ове значајне поруке представа је весела и разиграна, са прегршт сонгова, кореографија, жонглирања, ходања на штулама, ваздушним акробацијама и осталим стварима које чине печат позоришне продукције Алегрето. Представа је заснована на добро познатом, истоименом, роману Карла Колодија. Трајање представе је 45 минута.

Текст и режија: Катарина Орешан
Играју: Катарина Орешан, Марија Пантин, Бојан Симић, Петар Кокиновић


Елза и залеђени Ханс (фото: Академија 28)


„Елза и залеђени Ханс“
Недеља, 05.11. у 12 ч.


Представа "Елза и залеђени Ханс" рађена је по мотивима цртаног филма "Залеђено краљевство".
Радња представе одвија се у граду Аренделу. Елза, принцеза Арендела, поседује посебне натприродне моћи да све што пожели претвори у снег. Она је својим леденим чарима заледила принца Ханса који је заљубљен у њену сестру Ану, али који је љубоморан и злобан. Кристоф, продавац леда такође се бори да освоји Анино срце. Урнебесно смешни снешко Олаф ће нам дочарати и представити све ликове на двору и насмејати нас до суза. Победа доброг над злим, развијање тимског духа и колико је сестринска љубав јака и важна, деци су главне поруке које ова представа оставља за собом.

Играју: Јована Петронијевић, Нина Граховац, Јован Љубеновић, Саша Ђурашевић


Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12:00-20:00ч и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400дин, а само деца до три године не плаћају карту. Више информација можете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост