Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ДАН УЗ „МОЈ МАЛИ ПОНИ” АНИМИРАНУ АВАНТУРУ


Табла Часопис 09:00:00 0


Поклони, забава и дружење за све малишане у биоскопу Синеплекс Ниш

Породични дан у биоскопима Синеплекс Ниш у Стоп Шоп ритејл парку заказан је за недељу 15. октобар од 12 до 17 часова. Све малишане обрадоваћемо Фриком сладоледом Снешко, а најсрећније Фриком и Декси Ко (Dexi Co) поклон изненађењима као и мноштвом креативних радионица инспирисаних бескрајно симпатичном шесторком из анимиране авантуре „Мој мали пони”. Не пропустите прилику да запловите у свет магије и пријатељства и доживите филмску чаролију са познатим понијима.

Сви посетиоци ће током догађаја моћи да уживају у укусу потпуно новог Фрикомовог сладоледа Снешко, док их уз сваку купљену улазницу очекују сјајни поклони – „Мали политикин забавник” или „Хајмо другари”, ДВД цртана издања и албуми Барби, Југи О и Калимеро.
Синхронизована авантура „Мој мали Пони“ нам доноси добро познату шесторку у најспектакуларнијој авантури до сада! Будућност Еквестрије је у опасности када Сторм Кинг нападне Кантерлот с планом да понијима украде чаролију. У никад пре виђеној авантури, понији крећу на незабораван пут изван Еквестрије, преко чаробних планина и подморских светова, на којем ће упознати нове пријатеље и са њима покушати да спасу свој дом. Главним јунацима филма гласове су позајмили Маријана Аранђеловић, Јелена Јовичић, Александра Ширкић, Марко Марковић, Борис Миливојевић, Бода Нинковић, и вокал Сара Јовановић (Сара Јо).

Трејлер филма можете видети овде.

На програму тог дана, биће и остали анимирани филмови „Тврд орах 2“ и „Мали Бигфут“  синхронизоване на српски језик, као и „Лего Нинџаго“ филм, који је освојио срца малишана.


Најбоља места за дружење и маштање вас чекају, обезбедите карте на време и уживајте у још једном Породичном дану у биоскопу Синеплекс Ниш.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост