Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Фото конкурс „Са књигом у руци“


Табла Часопис 08:00:00 0

Драги наши читаоци и љубитељи фотографије, са великим задовољством Вас обавештавамо да ће ФОТО-КОНКУРС Библотеке шабачке Са књигом у руци трајати до краја новембра. Како бисмо имали довољно времена да до краја године одаберемо најкреативније радове и припремимо изложбу, конкурс се приближава својој завршној фази.
Пристигле су Ваше многобројне оригиналне фотографије у којима је књига била позив за развијање маште. Али немојте стати. Наставите и даље да шаљете Ваше замисли забележене објективом фото-апарата или мобилног телефона на сада већ познату адресу office@bibliotekasabac.org.rs. Наравно, СА КЊИГОМ У РУЦИ! Где год били, одмарали, уживали, радили, понесите омиљену књигу или књигу коју тренутно читате и оставите траг у виду фотогафије.
Као што смо обећали, одредили смо и занимљиве награде за три фотографије које ће на најбољи начин одговорити нашој теми. Као награду за треће место одабрали смо књигу о фотографији, за друго место дигитални фото рам док ће аутор најоригиналније фотографије бити награђен дигиталним фото-апаратом. Надамо се да ће вас ове вредне награде мотивисати да ово преостало време искористите на креативан начин и придружите се нашем конкуру Са књигом у руци.
Уживајте у читању и фотографисању:)«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост