Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ДАНАС ПОЧИЊЕ 13. КИДС ФЕСТ


Табла Часопис 10:00:00 0


Под филмским кишобраном!

ДАНАС ПОЧИЊЕ 13. КИДС ФЕСТ
У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД

Од 1. до 7. новембра

13. Дечији филмски фестивал КИДС ФЕСТ, који се ове године одржава под слоганом “Под филмским кишобраном”, биће одржан у биоскопу Вилин Град од 1. до 7. новембра.

Током 13. КИДС ФЕСТ-а, најмлађи љубитељи седме уметности биће у прилици да погледају 16 нових филмова - седам анимираних, седам играних и два документарна филма, од којих ће већина бити премијерно приказана на овом фестивалу. Ове године на КИДС ФЕСТ-у нас очекује једно право филмско путовање - од севера Финске, до далеког Мексика.

Мали хероији су свуда око нас, а то је доказао и Бамзи, најјачи меда на свету у филму “Бамзи и вештичина ћерка”. Из Мексика нам стиже филм “Чудесна судбина каменог дечака”, и доноси причу о дечаку који је био љут на живот и због тога се скаменио. Авантуре малог трактора Фергија се настављају у новом наставку филма “Мали трактор Ферги 2”.

Поред добро познатог “Малог шефа”, који је освојио срца широм света, најмлађа публика ће имати прилику да погледа филмове “Дружина из џунгле”, причу о пингвину Морису који само изгледа као пингвин, али је у ствари прави тигар изнутра. Морис је и мајстор Кунг Фуа, па ће заједно са својим пријатељима покушати да спаси џунглу од зле коале и њене војске бабуна.

“Вау Вау Звезда” је филм који говори о томе колико је битно да у животу радиш оно што волиш и да увек пратиш своје снове. “У шуми Хаки Баки” мишеви Клаус Пењач, Мортен, Дрвенко и Мистер Зец покушавају да направе ред и објасне јежу Хорасу да сви могу да живе заједно, и у слози.

Лего коцкице су једна од најзаниљивијих и најкреативнији играчака у последњих неколико деценија, тако да ће филм “Лего Нинџаго” са младим Лојдом, који се са са својим пријатељима бори за слободу Нинџаго града, сигурно одушевити најмлађу публику.

Као и претходне године, у оквиру КИДС ФЕСТ-а тинејџери ће моћи да погледају најактуелније филмове намењене њиховом узрасту - “Кингсман: Златни круг”, “Дневник Шоњавка: Дуго путовање”, “Изгубљено нађено”, “Ласте и Амазонци”, “Сагу о шуми” и “Причу о језеру”.

Цене карата за биоскопске пројекције на КИДС ФЕСТ-у су остале исте као и претходних година, па ће и ове године бити веома приступачне, посебно за групне посете.


Више информација о самом фестивалу и филмовима можете пронаћи на сајту vilingrad.rs.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост