Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Чаробни викенд на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 09:00:00 0


"Вилинска заврзлама-приче из Маштошуме"
Субота, 18.11. у 17 ч.

Принц Милован и Принцеза Ана су, као и већина данашње деце, врло упућени и заинтересовани за модерну технологију (игрице, телефони, таблети…) и када, у једном трену, остану без тога, покушавају да пронађу начин да се забаве али констатују да су им све стандардне игре досадне. Појављује се Куварица Мица која жели да их орасположи причањем приче, али њена Црвенкапица је Жутокапица, бака живи у солитеру, Вук је бакин кум… све је погрешно. Елем, Мица зна да прави колаче али не и да прича бајке. Принц и принцеза, траже да дође њихова Дадиља Дада, међутим, Даде нема. Помоћу Мице куварице, они крећу на невероватно путовање у потрагу за њом, путем маште. На том путу, добијају мапу од Виле Маштојле, помоћу које прелазе море и копно. У свету маште, срећу Морнара Мику, маштовитог и забавног типа, као и његовог копненог пријатеља, озбиљног Капетана Перу, затим страшног Лазу Цара олује, који ће им задавати “тешке” математичке задатке, Аждајицу Ждеравицу и Црвенкапицу, која ће им испричати праву верзију приче о себи.

Режија, костим и сцена:
Моника Ромић
Играју:
Моника Ромић
Славица Љујић
Никола Угриновић
Јована Младеновић
Урош Милојевић


 
"Виле и вилењаци"
Недеља, 19.11. у 12 ч.

Дечија представа "Виле и вилењаци", у продукцији Театра на Сави, биће премијерно изведена на сцени Академије 28 у недељу 19. новембра у 12.00. Позивамо све малишане да посете Академију 28 и да зароне у чаробни и фантастични свет вила и вилењака, као и у њихове несвакидашње доживљаје и авантуре. Један од главних квалитета представе је што се деци на занимљив и њима пријемчив начин преноси порука о важности пријатељства и лепог понашања.

Играју:
Милена Божић
Татјана Миланов
Иван Кфоновић
Никола Марковић


Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана између 12-20 ч. и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете су могући попусти, а само деца до три године не плаћају карту. Више информација можете добити на бр. тел: 011/3621-787; 063/376-847.

      

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост