Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » КИДС ФЕСТ на БИС!


Табла Часопис 11:00:00 0


Под филмским кишобраном!

КИДС ФЕСТ на БИС!

Од 9. до 12. новембра


Због великог интересовања, најгледанији дечији филмови са овогодишњег Кидс Феста поново ће бити на репертоару биоскопа Вилин Град. "Кидс Фест на БИС" почиње 9. и трајаће до недеље, 12. новембра, а најмлађи љубитељи седме уметности ће моћи да уживају у најбољим филмовима са тринаестог Кидс Феста и то по фестивалским ценама улазница.
Улазница за 2Д филм је 160, а за 3Д филм 260 динара, док су цене карата за организоване посете јефтиније.

Један од филмова који је изазвао највећу пажњу малишана, али и тинејџера, је филм Дневник шоњавка: Дуго путовање. Грег Хифил, као сваки тинејџер, би се радије забављао цело лето са другарима, него да проводи време са породицом. Међутим, мама му квари планове тако што организује породични пут и посету његовој прабаки, која слави деведесети рођендан. Када му се учини да ствари не могу бити горе, његова мама доноси одлуку да ће то бити одмор без телефона и осталих геџета. Међутим, Грег би учинио скоро све да оде на гејминг конференцију и упозна његовог идола.


Комплетан репертоар и више информација о филмовима можете видети на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост