Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Мухамед Нумановић - Школски хол


Табла Часопис 15:00:00 0

Марица Ферхатбеговић, Прва основна школа, Живинице, Босна и ХерцеговинаШколски хол


Ш
колски хол је велик и обојен дјечијим корацима. Сваки дан када долазим у велику школу, прођем кроз хол и угледам злаћане дипломе ученика генерације. То су били најбољи од најбољих.
Ту често видим своју пријатељицу Азру. Њезина слика ми увијек каже да морам напорно учити и радити да бих дошао до успјеха. Мала кућица дежурног ученика је нестала и замијењена је новим пултом. На њему је запечаћен вјечити грб школе. Тај грб је занимљив јер не да никоме да га замијени. У холу су и пјесме и честитке за ученике и запосленике школе због Дана државности. Ту се налази пластично дрво јабуке. То дрво је посвећено Дану јабуке када је и моја мама учествовала правећи најбоље колаче за тај дан. Добила је и диплому и мени је било драго због ње. Једноставно, најбоља ствар у холу, школски херој је Звонко Спасић. Сваки пут када се чује звоно, дјеца искачу из столица и иду у други кабинет. То сви ученици воле.
Школски хол је незаобилазан сваки дан и надам се да ће једног дана бити и моја слика на зиду.Мухамед Нумановић, VI разред

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост