Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Новогодишњи програм Позоришта лутака


Табла Часопис 09:00:00 0У четвртак, 21. децембра у 17.00 часова премијерним извођењем представе Како су постала добра деца“ почиње новогодишњи програм Позоришта лутака. Представа ће се изводити сваког дана до 30. децембра, у више дневних термина.

Позориште лутака ће за децу рањивих група извести низ хуманитарних представа на матичној сцени и ван ње. Такође, учесник је и градске манифестације „Дечји новогодишњи град“.

Кратак садржај представе „Како су постала добра деца“

Реч је о сценско-луткарском мјузиклу који на маштовит и едукативан начин прати развој детета, његов долазак на свет, прве кораке и даље сазревање. Дечак, главни лик, стиже у земљу Деда Мраза и сусреће патуљке који припремају новогодишње пакетиће за децу. Са причом о одрастању, дечјим очекивањима и радостима, преплиће се и прича о лепом понашању, доброти, несебичном давању и даривању. Дечак, патуљци, једна дивна Девојчица и Деда Мраз поручују деци да су међусобно поштовање, разумевање и толеранција вредности које треба да их воде кроз живот. Уз то, јунаци ове приче ће песмом и игром разгалити сваког малог и великог гледаоца.

Представу је режирала Наташа Ристић, која и тумачи једну од улога. Поред ње, у представи играју и Срђан Миљковић, Јелена Ђорђевић, Младен Милојковић и Даворин Динић.
Цена улазнице је непромењена, износи 200 динара.

Термини извођења представе за слободну посету:

·                   Четвртак, 21. децембар, 17.00
·                   Недеља 24. децембар, 11.30
·                   Понедељак, 25. децембар, 16.00
·                   Четвртак, 28. децембар, 18.00

·                   Субота, 30. децембар, 11.30

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост