Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » НОВОГОДИШЊИ ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД


Табла Часопис 10:00:00 0Породични филмови, дружење са Деда Мразом, поклони и попусти уз Породичну картицуНовогодишњи Породични викенд биће одржан 30. и 31. децембра, од 10 до 16 часова, у биоскопу„Вилин Град". На репертоару ће бити најновији дечији анимирани филмови Фердинанд и Коко.

Од редитеља Карлоса Сандане, који нам је донео омиљене светске хитове Рио и Ледено доба, стиже Фердинанд, филм о великом бику са још већим срцем.
Након што су га људи погрешно доживели, као једну разуздану звер, Фердинанда заробљавају и одводе од куће. Одлучан да се врати својој породици, он окупља тим крајњих супротности и креће на невероватну авантуру.
Прича о Фердинанду доказује да предрасуде не смеју да постоје и да никоме не треба судити на основу изгледа.

Поред Фердинанда, претпремијерно од 28. децембра, на репертоару је и узбудљива авантура Коко
Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешан музичар, попут његовог идола, Ернеста де ла Круза. У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање, не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје.

Током новогодишњег Породичног викенда, од 12 до 14 сати, најмлађи посетиоци ће моћи да се друже и сликају са Деда Мразом. Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити симболичан новогодишњи пакетић, Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост