Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД УЗ АНИМИРАНУ АВАНТУРУ „ФЕРДИНАНД”


Табла Часопис 10:00:00 0

Поклони, забава и дружење за све малишане у биоскопу Синеплекс НишЈош једно дружење за све малишане уз фантастичну анимирану авантуру „Фердинанд“ заказано је у оквиру Породичног викенда 23. и 24. децембра у биоскопу Синеплекс Ниш у Стоп Шоп ритејл парку. Дружимо се у суботу 23. децембра  од 14 до 19 часова и недељу 24. децембра  од 12 до 17 часова! Не пропустите прилику да се уз мноштво креативних радионица, поклона и актуелних анимираних филмова на репертоару одлично забавите у најмодернијем биоскопу у граду. Запловите у авантуру са неодољивим биком Фердинандом јер викенд пун забаве и анимација чека на вас! Карте за филм „Фердинанд“ увелико су у продаји!

Од редитеља Карлоса Сандане, који нам је донео омиљене светске хитове „Рио“ и „Ледено доба“, стиже Фердинанд, филм о великом бику са још већим срцем. Бика Фердинанда памте сви који су одрастали осамдесетих и раније, а шта ја са њим данас? Ово је филм који ће вас очарати и у који ће се ваша деца апсолутно заљубити. Прича о Фердинанду доказује да предрасуде не смеју да постоје и да не треба да судимо неком бику по његовом изгледу. Након што су га људи погрешно доживели као једну разуздану звер, Фердинанда заробљавају и одводе од куће. Одлучан да се врати својој породици, он окупља тим крајњих супротности и креће на невероватну авантуру. Главном јунаку филма глас позајмљује наш познати млади глумац Александар Радојичић.

Све малишане, уз купљену улазницу очекује на поклон часопис „Мали политикин забавник” или „Хајмо другари”,  ту су и ДВД цртана издања и албуми Барби, Југи О и Калимеро као и прегршт добре забаве на креативним радионицама инспирисаним неодољивим Фердинандом. На програму тог викенда, биће и анимирани филм „Меда Педингтон 2”, као и филм „Деда Мраз и компанија” синхронизовани на српски језик.

Најбоља места за дружење и маштање вас чекају, обезбедите карте на време и уживајте у Породичном викенду у биоскопу Синеплекс Ниш! Видимо се!


Трејлер филма „Фердинанд“ можете видети овде.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост