Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Жарко Тасић - Због чега волим моје одељење и школу


Табла Часопис 08:00:00 0

Наташа Липовац, ОШ "Вук Караџић" БеоградЗбог чега волим моје одељење и школу


О
дабрао сам ову школу зато што су и другари из вртића хтели ту да се упишу, па сам хтео да будемо заједно. Био сам срећан на путу до школе и једва сам чекао да видим каква је и да упознам нове другаре. Мислио сам да ће да буде другачије у школи.
У мом одељењу има 24 ђака, а од тога 13 дечака и 11 девојчица. Дани у школи су брзо пролазили и било ми је веома занимљиво. У мом одељењу заволео сам да радим али и наше учитељице, а поготово то што смо сваки дан ишли напоље. Часови су били све бољи и занимљивији са нашом учитељицом.
Занимљиво ми је било што учимо да пишемо слова и да рачунамо, као и све друго. Учитељица се баш труди да научимо нешто али и да учење буде занимљиво. Зато нам пушта на телевизору да гледамо о ономе што учимо.
У школи имам два омиљена предмета, а то су физичко и математика. На физичком се играмо са учитељицом, а математику волим јер обожавам да рачунам.
Са мојим другарима из одељења волим да се играм и дружим, а највише сам заволео Нађу, Круну, зато што ме засмејава и лепо се дружимо, Алексу Јеремић, Огњена и Филипа Сабовљевића.
Када се заврши школа најбитније ми је да поздравим учитељицу и другаре.
У школи сам опуштен и лепо ми је јер учимо много лепих ствари са учитељицом и дружим се са другарима.
А када дођем кући мами и тати најчешће причам шта имам за домаћи и шта смо ново учили.
Свака година проведена у школи ме чини срећнијим и паметнијим, јер знам више него претходне године, а наредне године у школи замишљам занимљивије и срећније.


Жарко Тасић, II-4

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост