Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Предстојећи викенд на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 12:00:00 0

Немањићи - подела царства (фото: Академија 28)

"Немањићи - подела царства"
27.01.2018. субота у 17 ч.


Радња представе "Немањићи-подела царства" смештена је у последњу деценију 12. века. Велики жупан Стефан Немања у манастиру Студеница прати завршне радове. Вукан и његова жена, дукљанска краљица, у посети су мајци Ани. Стефан се припрема за просидбу лепе Јевдокије, а млади Растко покушава да открије шта је важније, сакупљање унутарњег блага или власт и материјално богатство. Јединствену прилику да погледате ову представу, која је уз аутентичне костиме проткана и етно и духовном музиком, имаћете 27. јануара у 17 ч. у Академији 28.

Играју: Лазар Дубовац, Јанко Цекић, Никола Ивачков, Злата Нуманагић и Ташана Ђорђевић.

Ивица и Марица (фото: Академија 28)


"Ивица и Марица"
28.01.2018. недеља у 12 ч.


У нашој верзији приче, Ивица и Марица без страха и из дечије радозналости крећу у пустоловину и тако одлазе дубље у шуму где наилазе на кућу од чоколаде. Међутим, мирис слаткиша увлачи их у вештичију замку, али две паметне дечје главице успевају да надмудре помало заборавну бакицу. Кроз интерактивну глумачку игру деца постају учесници позоришне представе што само извођење чини још узбудљивијим за малишане. Представа је намењена деци од 3 до 9 година и траје 45 мин.

Играју: Дејан Стојаковић, Златија Ивановић, Соња Кнежевић.

Елза и залеђени Ханс (фото: Академија 28)


"Елза и залеђени Ханс"
28.01.2018. недеља у 16 ч.


Представа "Елза и залеђени Ханс" заснована је на бајци Х. К. Андерсена и на мотивима цртаног филма "Залеђено краљевство". Елза је принцеза Арендела која има моћ да све што дотакне претвори у снег, али због тога мора стално да носи рукавице. Њена млађа сестра, принцеза Ана, покушава да јој помогне како би то проклетство нестало и неустрашиви је оптимиста. За Анину љубав и наклоност надмећу се продавац леда Кристоф и покварени и љубоморни принц Ханс, а ту је и пресмешни снешко Олаф. Победа доброг над злим, развијање тимског духа, те истицање колико је сестринска љубав јака и важна, главне су поруке које ова представа оставља за собом.

Играју: Јована Петронијевић, Нина Граховац, Јован Љубеновић и Саша Ђурашевић.Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана 12 – 20 ч, као и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете су могући попусти, а само деца до три године не плаћају карту.«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост