Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Следећег викенда на Дечјој сцени Академије 28: Кременко и Пинокио


Табла Часопис 11:00:00 0

На сцени Академије 28 ће овог викенда бити изведене две представе намењене најмлађој публици. У суботу, 03.02.2018. у 17 сати малишани ће моћи да погледају представу „Породица Кременко Љубавни јади младог Бам-Бама“ у продукцији Театра 78, а у недељу, 04.02.2018. у 12 сати представу „Пинокио“ у продукцији Алегрето театра.


 


"Породица Кременко - Љубавни јади младог Бам-Бама"
Субота, 03.02.2018. у 17 ч.

Свануо је нови дан у Каменграду… Фред Кременко ужива у миру, тишини и идиличној породичној атмосфери. Било би ово једно обично недељно преподне да њихов комшија Бам-бам није по први пут осетио лептириће у стомаку. Фред Кременко ће покушати младом Бам-баму да објасни шта је то љубав и како да освоји срце своје симпатије. Али, неће све бити тако једноставно…

У представи „Породица Кременко љубавни јади младог Бам-Бама“ улоге тумаче Мирка Васиљевић (Вилма), Немања Јаничић (Фред Кременко), Аммар Мешић (Бам-Бам) и Анђела Поповић, док текст и режију потписује Лазар Дубовац.Пинокио (Алегрето театар)


"Пинокио"
Недеља, 04.02.2018. у 12 ч.

Главни јунак представе „Пинокио“ је дрвени лутак који највише од свега жели да постане прави дечак. Његову жељу може да испуни једино добра вила, али само уколико јој Пинокио претходно докаже да он заиста заслужује да му жеља буде испуњена. Уз помоћ свог пријатеља цврчка, Пинокио ће кренути у узбудљиву авантуру у којој ће покушати да пронађе пут до испуњења своје жеље, а да ли ће у томе успети сазнаћете у Академији 28 у недељу, 04. фебруара тачно у подне. У представи играју: Катарина Орешан, Петар Кокиновић, Марија Пантин и Бојан Симић.
Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана 12 20 ч, као и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете су могући попусти, а само деца до три године не плаћају карту.
Добродошли на Дечију сцену Академије 28

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост