Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Тинс Најт - Лавиринт: Лек смрти 3Д у биоскопу Вилин Град


Табла Часопис 13:00:00 0

Буди највећи монстер у лавиринту!Коначно! Трећи део приче о Лавиринту, под именом Лек Смрти, стиже у биоскоп Вилин Град!

Тим поводом, у четвртак, 25. јануара од 20 часова, у биоскопу Вилин Град, биће одржан Тинс Најт, специјално вече намењено љубитељима ове трилогије.

Уз купљену улазницу за ову премијерну пројекцију, сви посетиоци ће добити поклон пиће изненађења. У филму вребају разна чудовишта, зато смо се побринули да посетиоцима на Тинс Најту омогућимо да буду највећи Монстери у лавиринту.

У новој авантури, Томас (О’Брајан) води групу одбеглих лединаша у њихову последњу и најопаснију мисију до сад. Како би спасили пријатеље, морају да провале у легендарни Последњи град, лавиринт под контролом мистериозне и моћне организације „WCКD“, за који ће се испоставити да је најсмртоноснији од свих до сад. Ко успе да преживи, добиће одговоре на сва питања која су лединаши постављали од првог момента када су стигли у лавиринт.

Већина глумаца из прошлог дела филма глуми у наставку, укључујући и Дилана О'Брајана, звезду серије „Млади вукодлак“, упркос повреди коју је задобио на снимању филма. Поред њега, гледаћемо и Кају Скоделарио, Томаса Броди-Сангстера, Декстера Дардена, Натали Емануел, Ђанкарла Еспосита, и друге.


Улазнице за Тинс Најт, по цени од 390 динара, су у продаји и могу се купити на благајни биоскопа Вилин Град.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост