Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ДАН УЗ СИНХРОНИЗОВАНУ АНИМАЦИЈУ „КОКО”


Табла Часопис 13:00:00 0
Погледајте овогодишњег добитника награде Златни глобус на великом платну биоскопа Синеплекс Ниш


Празнично расположење се наставља у биоскопу Синеплекс Ниш у Стоп Шоп ритејл парку, на Породичном дану, у суботу 13. јануара од 12 до 17 часова. Поклони, много креативних радионица и актуелни анимирани наслови на репертоару очекују све малишане у најмодернијем биоскопу у граду. Не пропустите да прошетате тунелима једне другачије земље и сазнате зашто се вреди борити за своје снове уз неодољиви филм „Коко“.

Најновија анимирана авантура и добитник престижне награде Златни глобус - „Коко“,  стиже нам из Дизни/Пиксар кухиње и обећава добру забаву. Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешни музичар попут његовог идола, Ернеста де ла Круза. У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје. Карте за овај живописан анимирани филм увелико су у продаји на благајни биоскопа. Режију потписује Ли Анкрич, који је већ дирнуо публику широм света филмом "Прича о играчкама 3".  Гласове овим необичним и драгим ликовима позајмљују Никола Брун, Марко Марковић, Бојан Жировић, Гоца Тржан, Добрила Илић, Милан Антонић, Срђан Чолић, Санела Милошевић, Оливера Катарина, Катарина Гојковић и Тијана Дапчевић, док режију синхронизације потписује Теа Пухарић.

Све малишане, уз купљену улазницу очекује на поклон часопис „Мали политикин забавник” или „Хајмо другари” и прегршт добре забаве на креативним радионицама инспирисаним јунацима филма „Коко“. На програму тог дана, биће и анимирани филм „Фердинанд“ као и филм „Деда Мраз и компанија” синхронизовани на српски језик.

Не пропустите прилику да сазнате зашто је Холивудско удружење страних новинара овај филм прогласило најбољим анимираним остварењем у протеклој години.  Обезбедите карте на време и уживајте у Породичном дану и филму „Коко“ у биоскопу Синеплекс Ниш! Видимо се!


Трејлер филма „Коко“ можете видети овде.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост