Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » ПОРОДИЧНИ ВИКЕНД У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД


Табла Часопис 09:00:00 0


Породични филмови и Мали Политикин Забавник на поклон,
а за целу породицу попуст уз Породичну картицу!
Породични викенд биће одржан 3. и 4. фебруара, од 10 до 16 часова, у биоскопу Вилин Град. На репертоару су нови породични филмови: Мали весељак: Брод спасилац, Фердинанд, Коко и Мали Вампир.

Мали реморкер, бродић уз који су многе генерације одрасле, се враћа на велико платно! Мали весељак: брод спасилац је анимирани филм који ће освојити срца малишана, а маме и тате присетити на њихова детињства!

После храбре мисије спасавања у олујним временским приликама, млади спасилачки чамац, Илајас, позван је да пређе да ради у Велику луку. Узбуђено прихвата и напушта стари живот и пријатеље, али убрзо схвата да веће није увек боље. Када открије да локална криминална банда ископава драгоцени метал који има моћ да утиче на временске неприлике, Илајас ће схватити да ће морати да затражи помоћ старих пријатеља како би раскиринкао планове банде. Филм је сихнронизован.

У суботу и недељу, од 11 до 14 сати, најмлађи посетиоци ће моћи да се забаве у креативно едукативној радионици, коју организује Браинобраин Смартплан Ниш. Браинобраин је едукативни центар за децу од 4 до 14 година и ради на развоју интелектуалних капацитета и животних вештина деце, коришћењем абакуса и применом Нлп техника у раду са децом. У оквиру Породичног викенда, деца ће бити у прилици да пробају рад на абакусу, а родитељи могу добити све информације о програму и заказати бесплатан демо час у овој школици.

Малишани који имају Породичну картицу, уз купљену улазницу, на поклон ће добити Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечију цену улазница.

Сви они који немају Породичну картицу, могу је преузети на благајни биоскопа Вилин Град. Ова картица је потпуно бесплатна, а чланство са собом не повлачи никакве обавезе.

Породична картица је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз сваку посету биоскопу на поклон ће добити кокице. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечије филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава сваког првог викенда у месецу.


Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа Вилин Град http://vilingrad.rs, где можете и резервисати улазнице.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост