Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Снижене цене улазница у биоскопу Вилин Град


Табла Часопис 09:00:00 0РАСПУСТИ СЕ!

Нека твој зимски распуст, постане филмски распуст за памћење!


Ове године је снег изостао, а са њим и санкање, грудвање и прављење Снешка Белића. Нема потребе да очајавате, јер је биоскоп Цине Гранд Цапитол Парк Раковица спремио програм филмске чаролије, због којег ћете заборавити на то што су изостале зимске чаролије!

Током трајања зимског распуста, од 01. до 09. фебруара, у периоду од 10 до 15 часова, цене улазница у биоскопу Вилин Град ће бити снижене.
Цена карте за 2Д филм, у оквиру акције "Распусти се", ће бити 200, а за 3Д пројекције 300 динара.

На репертоару су породични и анимирани филмови, а неки од њих су: Мали Весељак: Брод спасилац, Пећинци, Фердинанд, Мали Вампир, Коко и други.

Мали реморкер, бродић уз који су многе генерације одрасле, се враћа на велико платно! Мали весељак: брод спасилац је анимирани филм који ће освојити срца малишана, а маме и тате присетити на њихова детињства!

После храбре мисије спасавања у олујним временским приликама, млади спасилачки чамац, Илајас, позван је да пређе да ради у Велику луку. Узбуђено прихвата и напушта стари живот и пријатеље, али убрзо схвата да веће није увек боље. Када открије да локална криминална банда ископава драгоцени метал који има моћ да утиче на временске неприлике, Илајас ће схватити да ће морати да затражи помоћ старих пријатеља како би раскиринкао планове банде. Филм је сихнронизован.

Пећинци ће нас повести у урнебесну авантуру. Радња је смештена у доба праисторије, када су опасне звери и длакави мамути господарили земљом, а прича прати симпатичног пећинског човека који, заједно са својим најбољим пријатељем - дивљом свињом Хогнобом, покушава да уједини њихово племе у борби против моћних непријатеља који им прете.

Мали Вампир нам доноси занимљив приказ о другарству између различитих људи. Омиљено штиво дечака Антона су страшне приче, посебно о вампирима. Једног дана, Антон добија прилику да упозна правог правцатог младог вампира Рудија и његову сестрицу Ану, и они постају пријатељи. Руди се показао као добар друг, а највећу запетљанцију у целој причи изазвали су покушаји Антонових родитеља да упознају његовог пријатеља. Али како објаснити необичности везане за Рудија - отрцани црни плашт који никада не скида, зашто долази у ситне ноћне сате и зашто стално руком покрива уста.


Трејлере и термине пројекција можете видети на сајту биоскопа Вилин Град, где можете и резервисати улазнице!

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост