Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » Конкурс за Фестивал дечјег стваралаштва „Табла Фест 18“


Табла Часопис 09:00:00 0


Нишки креативни студио и Интернет часопис за подстицање дечјег стваралаштва Табла, поводом организације фестивала дечјег стваралаштва Табла Фест 18, расписују јавни конкурс за најбољи ликовни и литерарни рад ученика основних школа (за Србију и предшколаца) на теме:

1. На табли је писало једно име
2. Пријатељ(ица) ми је зато што
3. Хоћу да видим далеку земљу

Рок за слање радова:
За литерарне радове 15. март 2018. године до поноћи, док за ликовне радове датум слања не може бити после 15. марта 2018. године.

Адресе:
Ликовне радове слати искључиво на адресу:
Редакција часописа „Табла“
(за „Табла Фест 18“)
Љубомира Николића 17/26
18000 Ниш

Литерарне радове слати искључиво на адресу е-поште: tablafest@gmail.com

Категорије:
Радови ће бити оцењивани по следећим категоријама:
Категорија
Осмогодишње ОШ
Деветогодишње ОШ
I
Предшколци + I + II
I + II + III
II
III + IV + V
IV + V + VI
III
VI + VII + VIII
VII + VIII + IX

Услови конкурса:
Право учешћа на конкурсу имају сви ученици основних школа, a из Србије и предшколци.
На овај конкурс заинтересовани ученици могу послати највише три ликовна и три литерарна рада. Литерарни радови који су награђивани на претходним конкурсима се неће узимати у оцењивање.

Литерарни радови треба да буду написани у Ворд (Word) документу, на једном од стандардних фонтова (Times New Roman, Arial) величине 12, на српском језику, ћириличним писмом.

Ликовни радови се шаљу у оригиналу (никако као слика е-поштом). Подлога, техника и формат – по слободном избору.
Радови треба да буду потписани и то: литерарни радови на Ворд документу испод рада, а ликовни на полеђини цртежа. Уколико се литерарни радови шаљу групно (на једном Ворд документу), онда испод сваког рада написати податке о аутору.

Подаци о аутору које је потребно написати:
Име и презиме, разред (године старости), назив школе (установе), место и држава, име педагога-ментора и контакт подаци (адреса е-поште и број мобилног телефона педагога-ментора). Уколико ученик не жели да му евентуална награда стигне на адресу школе, треба да напише и адресу становања.

Сви радови који не испуњавају неки од услова конкурса се неће оцењивати.

Приспели радови се не враћају, а аутори су сагласни да се њихови радови могу објављивати у Интернет часопису за подстицање дечјег стваралаштва Табла (www.tabla.org.rs или http://табла.срб).


Напомена за литерарне радове:
Литерарне радове немојте слати обичном поштом уз ликовне радове или самостално, јер тако неће ући у оцењивање. Податке о аутору напишите одмах испод рада на истом ворд документу, а не у тексту е-писма.

Резултати конкурса ће бити објављени до 15. априла 2018. г. у Интернет часопису за подстицање дечјег стваралаштва Табла.«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост