Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Предстојећи викенд на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 12:00:00 0

Лабудово језерце (фото: Академија 28)"Лабудово језерце"
 Субота, 03. март 2018. у 17:00ч


На обалу једног бистрог језерцета, свакога дана долази и заносно плеше прелепа принцеза. Својом игром принцеза је очарала лукавог чаробњака Ротбарда, али и племенитог принца Зигфрида. Љубоморни чаробњак смишља разне магије како би се принцеза у њега заљубила. Зачараће принцезу и претворити је у белу лабудицу, а да би посвађао принца и принцезу, упознаће принца са црном лабудицом.

Једна од најлепших музика писана за балет, "Лабудово језеро" П. И. Чајковског, руског композитора из епохе романтизма, послужила је као подлога за балет "Лабудово језерце" који је намењен деци предшколског и раног школског узраста. Главни ликови ове дечије балетске представе су Одета и Оделија, бела и црна лабудица, добри принц Зигфрид и чаробњак Ротбард.

Продукција: Арс Лонга
Узраст: 3-9; Трајање: 35 мин;
Авантуре Пипи дуге чарапе (фото: Академија 28)

"Авантуре Пипи дуге чарапе"
 Недеља, 04. март 2018. у 12:00ч

Најјача девојчица на свету, домишљата и маштовита, наша пегава Пипи Дуга Чарапа, добила је дојаву преко свог супер детективског звона да је комшиница, бака Милка, у опасности. Бака Милка очекује драгоцено благо да јој стигне поштом. Пипи много воли комшиницу Милку која прави најбоље колаче од јагода на свету и зато је одлучила да јој помогне.

У своју кућу, Вила-кулу, Пипи позива верне пријатеље да направе план. Они убрзо откривају да иза свега стоје грамзиви крадљивци, Гир и Бак, који желе да узму драгоцено благо само за себе. У овој узбудљивој авантури пуној неочекиваних обрта, Пипи уз помоћ најбољег друга Симе, поштара Миће, бака Милке и деце успева да надмудри крадљивце и спаси драгоцено благо.

Продукција: Хајде обрадуј дан
Узраст: 3-12; Трајање: 50 мин;
Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана 12 –20 ч, као и викендом сатвремена пре почетка представе. Цена карте за све дечијепредставе је 400 дин, за групне и организоване посете су могући попусти, а само деца до три године не плаћају карту.

    

Добродошли на Дечију сцену Академије 28!

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост