Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » ТРЕЋА НАГРАДА ПРИПАЛА ЈЕ НАМА!!!


Табла Часопис 16:00:00 0


Биљана Цветковић Милтеновић, ОШ „8. октобар“ Власотинце


Александар Костић са учитељицом Биљаном Цветковић Милтеновић
Учитељица Биљана Цветковић Милтеновић је врло креативна и своју креативност прености и на ђаке. Мотивише их на часовима, учи их како да уче, развија такмичарски дух, развија естетски укус код деце, негује другарске односе и ствара здрав одељенски колектив, мотивише ученике да учествују на ликовним и литерарним конкурсима, даје упутства и сугестије за даљи рад... Деца и родитељи је цене, поштују њен рад и уважавају.
У интернет часопису Табла, чији је сарадник  пронашла је конкурс на тему Књига Светог Саве послала радове и добили трећу награду.
На 9. Међународни конкурс Друштва СВЕТИ САВА – Пододбор у Републици Српској за најбоље ликовне радове ученика основних школа на тему Књига Светог Саве стигло је 717 радова – цртежa, колажa, акварелa, графикa, сликa и књига.
Пристигли су радови из Власотинца, Бечмена, Зајечара, Честерега, Ковачевца, Читлука, Новог Кнежевца, Београда, Париза, Базела, Софије, Братунца, Приједора и Бањалуке...
Трећ
a наградa Александар Костић, ученик 2. разреда ОШ „8.октобар“ Власотинце (учитељица Биљана Цветковић Милтеновић). Александар је са својом учитељицом Биљаном био позван на свечаност у Бањалуци али нису отишли.
Стигла је ДИПЛОМА и пропратно писмо у коме организатор исказује жаљење што Александар и његова учитељица Биљана нису били са њима на прослави Савиндана у Бањалуци када су победницима уручене награде и када је отворена изложба 80-так најбољих радова на овогодишњем конкурсу. Замолили су да директорка школе свечано уручи ДИПЛОМУ и приликом уручења дипломе пренесе топле поздраве и честитке из Бањалуке награђеном ученику и његовој учитељици Биљани, свим ученицима и колективу школе.«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост