Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Предстојећи викенд на Дечијој сцени Академије 28


Табла Часопис 09:00:00 0


ШКОЛА ЗА МАЛЕ ДЕТЕКТИВЕ
Субота, 17. март у 17:00ч

Едукативна и интерактивна представа „Школа за мале детективе“ малишане анимира као ниједна друга! Представа је осмишљена тако да током представе деца из публике излазе на сцену и глумцима помажу да савладају све изазове који су пред њих постављени. Представа има за циљ да код деце побуди радозналост и жељу за учењем, као и да их научи колико је тимски рад важан.

Главни јунаци ове представе су дечак Раша и девојчица Маша који похађају школу за мале детективе. Последњег дана у школи Раша и Маша морају да положе последњи, али уједно и најважнији испит како би постали прави детективи. Дечак Раша, марљиво је радио током целе године и спреман је за испит. Међутим, девојчица Маша и није била толико вредна... Какве детективске задатке је нашим јунацима припремио учитељ? Да ли ће се Рашин напоран рад исплатити на крају? Да ли ће Маша успети да положи испит и да добије диплому правог детектива? И на крају, да ли ће Раша и Маша моћи сами да реше детективске загонетке или ће ипак морати да помогну једно другом, али и да траже помоћ од друге деце? Све ово и још много више сазнаћете уколико погледате представу „Школа за мале детективе“.

Текст и режија: Лазар Дубовац

Улоге тумаче: Тијана Вишковић, Ташана Ђорђевић, Лазар Дубовац, Марија Пушкаров-Поповић.

Музика: Бојана Стаменов и Жика Николић

Узраст: 3-9;  Трајање: 45 мин;

  


МАГИЧНА ЛИРА
Недеља, 18. март у 12:00ч

„Магична Лира“ је пре свега представа о музици, али и представа о пријатељству, љубави и правим вредностима. Принц Мирко и принц Сашко имају исти циљ: Да освоје руку принцезе Симфоније. Један то жели из љубави, а други из користи. Једног воли принцеза, а за другог навија краљ.

Да би се “искомпоновало” право решење и смириле свађе, бака Соната шаље оба принца у фантастичну авантуру. Принчеви добијају задатак да пронађу и донесу Магичну Лиру! Међутим, чаробњак Забрљавко додатно компликује ситуацију тако да двојица принчева заједно морају да прођу кроз различите препреке, да савладају разбојнике и чудна бића, како би дошли до циља. На том путу упознаће и стећи нове пријатеље и донети неке неочекиване одлуке. На крају ће све ипак бити лакше и биће више мира када засвира Магична Лира.

Продукција: Чича Мичино позориште

Улоге тумаче: Александар Вучковић, Александар Ристоски, Ваја Дујовић, Тамара Белошевић, Бојан Хлишић, Вања Ненадић, Владимир Нићифоровић, Матеја Поповић, Душан Поповић.

Узраст: 5-12; Трајање: 50 мин;Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана 12 –20 ч., као и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете могући су попусти, а само деца до три године не плаћају карту.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост