Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » "Чудесна шума" и "Елза и залеђени Ханс" на сцени Академије 28


Табла Часопис 09:00:00 0"Чудесна Шума"
Субота, 24.03.2018.  у 17 ч.

Представа „Чудесна шума“ нас води на једно чаробно путовање у коме машта постаје ствaрност, а доброта и пријатељство побеђују. Девојчица Нада се буди у Чудесној шуми и сазнаје од шумске виле Лилезеленвиле да је себични краљ Керко забранио свима у краљевству да буду срећни, да уживају и да се радују. Забранио је Сунцу да сија и трави да клија. Завладало је царство мрака без иједног сунчевог зрака. Нада је одлучна да помогне становницима Чудесне шуме. Убрзо се окупља шашава и храбра дружина у намери да ослободе Чудесну шуму и врате јој некадашњи сјај и лепоту. Нада, Лилезеленвила, Мргуд и Плачљивко, шумски вилењак Тихомир, шумски мравци сакупљачи и Сунце, после низа комичних ситуација, стижу до палате себичног краља Керка. Следи сусрет са њим и његовим слугом, Смотајлом. Нада позива децу да јој помогну, а да би успели морају сви да буду сложни.


Teкст и режија: Никола Марковић и Татјана Миланов
Играју: Татјана Миланов, Никола Марковић, Јадранка Нанић-Јовановић
Трајање: 45 мин; Узраст: 3-12;"Елза и залеђени Ханс"
Недеља, 25.03.2018.  у  12 ч.

Представа "Елза и залеђени Ханс" рађена је по мотивима бајке Х. К. Андерсена и цртаног филма "Залеђено краљевство“. Радња представе смештена је у град Арендел, док су главне јунакиње Елза и Ана – принцезе Арендела. Елза поседује посебне натприродне моћи да све што пожели, као и све што дотакне претвори у снег, због чега мора стално да носи рукавице. Њена млађа сестра, принцеза Ана, покушава да помогне Елзи да ово проклетсво престане и неустрашиви је оптимиста. Елза је својим моћима заледила принца Ханса који је љубоморан и злобан и који по сваку цену жели за жену принцезу Ану. Кристоф, продавац леда, такође се бори да освоји Анино срце. Урнебесно смешни снешко Олаф ће вам дочарати и представити све ликове на двору и насмејати вас до суза. Победа доброг над злим, развијање тимског духа и колико је сестринска љубав јака и важна, главне су поруке које ова представа оставља за собом.

Продукција: Фави

Играју: Јована Петронијевић, Нина Граховац, Саша Ђурашевић, Јован Љубеновић.

Трајање: 45 мин; Узраст: 3-12;Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана 12 20 ч, као и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете могући су попусти, а само деца до три године не плаћају карту.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост