Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » Пињата журка


Табла Часопис 08:00:00 0


Мирјана Шошкић, ООШ „Владислав Рибникар“ БеоградНишки креативни студио и редакција Интерент часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ под покровитељством Пињата шопа (Pinjata Shop) из Београда и штампарије Пергамент принт из Ниша прогласили су крајем децембра најбољег сарадника часописа „Табла“ у 2017. години.

Водећи се унапред одређеним критеријумима: (1) количина послатих (квалитетних) радова, (2) предлози за побољшање рада Табле и (3) помоћ у ширењу мреже сарадника Табле, поготово у дијаспори (јер нам је један од важнијих циљева чување и неговање српског језика и ћириличног писма) редакција је једногласно одлучила да за најбољег сарадника у 2017. години прогласи библиотекарку ООШ „Владислав Рибникар“ из Београда – МИРЈАНУ ШОШКИЋ.


Библиотекарка Мирјана Шошкић је добила диплому, дар штампарије Пергамент из Ниша, а чланови њене библиотеке пињату, дар Пињата Шопа из Београда. Награда пињата, дар Пињата Шопа из Београда уручена нам је 6. марта 2018. године. С обзиром на то да су чланови библиотеке сви ученици школе а једна пињата није довољна за све, победника смо извукли из шешира. У радости разбијања пињате у гимнастичкој сали школе учествовало је и уживало одељење 3/1 учитељице Соње Чукић. Помоћ и подршку им је пружио и у игри помагао, талентовани Лука Баровић из 8/6 који је данас освојио 1. награду на конкурсу за најлепшу дечју љубавну песму „ЉУБАВ (ни)ЈЕ САМО РЕЧ 2018“.Ученици 3/1 су добили задатак да цртају на тему “Како замишљам пињата игру”. Овде су и њихови лепи цртежи…

Анастасија Банковић, 3/1

Ивана Дубљевић, 3/1

Милица Вуксановић, 3/1

Уна Бијелић, 3/1


Лола Бранисављевић, 3/1


Захваљујемо Нишком креативном студију, редакцији Интернет часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ на награди, PINJATA SHOP-у из Београда на прелепој пињати, штампарији Пергамент принт из Ниша на дипломи, фирми BEBA KIDS из Београда на балонима у облику ракете које су нам поклонили и Луки Баровићу из 8/6 на помоћи и подршци. Хвала!!!!


Захваљујући награди наша школска библиотека добила је и неколико страна у пролећном Табла магазину (од 38. до 45. стране).

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост