Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Елза, залеђени Ханс и Витез Која следећег викенда у Академији 28


Табла Часопис 09:00:00 0

Елза и залеђени Ханс (фото: Академија 28)


"Елза и залеђени Ханс"
Субота, 21.04.2018. у 17 ч

Представа "Елза и залеђени Ханс" рађена је по мотивима бајке Х. К. Андерсена и цртаног филма "Залеђено краљевство“. Радња представе смештена је у град Арендел, док су главне јунакиње Елза и Ана – принцезе Арендела. Елза поседује посебне натприродне моћи да све што пожели, као и све што дотакне претвори у снег, због чега мора стално да носи рукавице. Њена млађа сестра, принцеза Ана, покушава да помогне Елзи да ово проклетсво престане и неустрашиви је оптимиста. Елза је својим моћима заледила принца Ханса који је љубоморан и злобан и који по сваку цену жели за жену принцезу Ану. Кристоф, продавац леда, такође се бори да освоји Анино срце. Урнебесно смешни снешко Олаф ће вам дочарати и представити све ликове на двору и насмејати вас до суза.

Интеракција која се одиграва у току представе између извођача и гледалаца, оставља снажан утисак на дечију машту и дубок траг у подсвести деце, која се у сличним ситуацијама слично и понашају – помажу једни другима. Победа доброг над злим, развијање тимског духа и сестринска љубав, главне су поруке које ова представа оставља за собом.

Улоге:              Јована Петронијевић (Елза)
Нина Граховац (Ана)
Саша Ђурашевић (Кристоф)
Јован Љубеновић (Ханс и Олаф)


Витез Која у великој акцији (фото: Академија 28)


"Витез Која у великој акцији"
Недеља, 22.04.2018. у 12 ч

Јунак детињства и цртани лик који не смемо заборавити, враћа се на велика позоришна врата Академије 28! Овога пута он је у мисији спасавања принцезе Миле коју је у свом дворцу заточио Црни витез Боле. Његово величанство краљ, Милин отац, због тога ће окренути добро познати број Витеза Које, најхрабријег и најплеменитијег витеза у краљевству и замолити га да спаси његову кћерку. Као и увек, Витез Која ће се одазвати позиву и заједно са својим верним другаром Млатом Замлатом кренути у велику акцију спасавања принцезе Миле.

Један од главних квалитета представе је што се кроз низ смешних ситуација у које долазе главни ликови, на непосредан и деци интересантан начин, указује на важност пријатељства и лепог понашања. Витез Која и Црни витез ће се, између осталог, надметати у различитим вештинама као што су: мозгалице, борба мачевима и каваљерство. Да ли ће Витез Која успети да ослободи принцезу Милу и да на витешком турниру победи Црног Витеза, сазнаћете на Великој сцени Академије 28.

Улоге:              Биљана Митровић (Принцеза Мила)
Дејан Стојаковић (Црни витез Боле)
Милан Пајић (Витез Која)
Владимир Поповић (Млата Замлата)


Карте за све дечије представе могу се купити на билетарници Академије 28 сваког радног дана 12 20 ч, као и викендом сат времена пре почетка представе. Цена карте за све дечије представе је 400 дин, за групне и организоване посете могући су попусти, а само деца до три године не плаћају карту.«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост