Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » Весела радионица - играоница


Табла Часопис 12:00:00 0


ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА У ОШ „БРАНKО РАДИЧЕВИЋ“
„ВЕСЕЛА РАДИОНИЦА – ИГРАОНИЦА“ ПОВОДОМ KРАЈА ШKОЛСKЕ ГОДИНЕ

  

Дечји савез града Врања је, поводом краја школске године, у уторак 12. јуна 2018. године,  реализовао креативно – едукативну радионицу „Весела радионица – играоница“. Радионица је реализована у ОШ „Бранко Радичевић“ у Врању, са другарима из одељења 4/2.
У оквиру „Веселе радионице – играонице“ деца су се забавила уз неколико креативно – едукативних игара. Деца су се такмичила подељена у две екипе, „Анђели“ (девојчице) и „Терминатори“ (дечаци). 

 

Игре у којима су се деца надметала су: „Трка на једној нози“, „Kроз тунел“, „Почисти снег“, „Звечарка“ и „Летње брзо читање“.
У оквиру ових игара деца су морала да покажу своју сналажљивост, брзину, спретност  али и позитиван такмичарски дух.
Након свих одиграних игара, победници овог интересантног такмичења су биле обе екипе односно сва деца која су учествовала у играма.

 

Kако је повод организовања „Веселе радионице – играонице“ био крај школске године, Дечји савез града Врања је остварио циљ реализовања ове активности, сва су деца радионицу завршила срећна и насмејана, са пуно позитивне енергије.
Реализовањем „Веселе радионице – играонице“ настављена је одлична сарадња Дечјег савеза града Врања и Основне школе „Бранко Радичевић“.

 

Дечји савез града Врања је „Веселу радионицу – играоницу“ реализовао у оквиру пројекта „Са децом је срећа највећа“ чија је реализација одобрена на Kонкурсу за финансирање и суфинансирање пројеката из области културе за 2018. годину који је расписао Град Врање.

Служба за односе с јавношћу
Дечјег савеза града Врања

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост