Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба


Табла Часопис 08:00:00 0„ШЕКСПИР ЗА ВЕЛИКУ ДЕЦУ“

30.06. - 02.07.2018. / Мало позориште „Душко Радовић“

*карте су бесплатне уз обавезну резервацијуУ Малом позоришту „Душко Радовић“ од 30. јуна до 2. јула 2018. године као део пратећег програма 5. Шекспир фестивала биће приказан програм „Шекспир за велику децу“. У току три дана публици ће се представити продукције из Србије, Грчке и Енглеске, а улазнице су уз обавезну резервацију бесплатне.

Идеја прогама је да се дела једног од највећих светских драмских стваралаца представе младој публици.


30.06. у 18.00

БУРА

Режија: Никита Миливојевић

Препоручени узраст: 7+


У „Бури“ је могуће препознати  најразличитије садржаје: од  романтичних, метафизичких,  аутобиографских, филозофских, политичких... а  међу свим могућим  учитавањима у њој постоји и један дечји поглед на свет (као у оним необичним кутијама Џ. Корнела у којима су неки носталгични мини светови препуни некакаве дечије фантазије). Бајковито, стварно, нестварно, могуће, немогуће... нешто давно изгубљено, „грађа од које се праве снови“!


01.07. у 18.00

САН ЛЕТЊЕ НОЋИ

Режија: Михалис Сионас

Препоручени узраст: 8+

Трајање представе:  70’Шекспиров „Сан летње ноћи“ прилагођен најмлађој позоришној публици. Представу у продукцији Thesis Theatre Company  на сталном реперотару Националног театра из Солуна у својих 45 извођења видело је преко 7000 малишана. Кроз хумор, непосредност и једноставност представе деца се упознају  са значењима љубави, пријатељства и правде.

Пет глумаца, маске, жива музика, пантомима и импровизација чине ову представу изузетно маштовитом.


02.07. у 18.00

РОМЕО И ЈУЛИЈА

Режија: Нел Кроуч

Препоручени узраст: 8+

Трајање представе:  2 сата (са паузом)The HandleBards су прва бициклистичка позоришна трупа. Пре светске турнеје њихове прве продукције „Ромеа и Јулије“, представа је обишла готово целу Велику Британију. Трупа је бициклама прешла 7000 миља носећи са собом сву неопходну сценографију, костиме и реквизиту. Енергични, помало хаотични, али најпре забавни The HandleBards дечијем програму у оквиру Шекспир фестивала доносе аутентичност у изведби познате Шекспирове љубавне драме.


За више информација посетите: www.malopozoriste.co.rs

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост