Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » "Дечје игре без граница" на Власини


Табла Часопис 08:00:00 0


Дечји савез града Врања, служба за односе с јавношћу

ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА ОРГАНИЗОВАО
„ДЕЧЈЕ ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА“ НА ВЛАСИНИ


Дечји савез града Врања је за учеснике Стонотениског кампа на Власини „Власина 2018.“, у петак 13. јула 2018. године, у хотелу „ММ Нарцис“ организовао „Дечје игре без граница“. Партнер Дечјем савезу града Врања у овој спортско – рекреативној манифестацији био је Врањски стонотениски клуб „Топ Спин“. У „Играма без граница“ учествовали су млади спортисти узраста до 18 година, њих 50-оро из стонотениских клубова из Врања (Врањски стонотениски клуб „Топ Спин“), Kрушевца (СТK „Напад“), Младеновца (СТK „Младеновац“), Бора (СТK „Бор“), Босилеграда (СТK „Младост“), Белог Поља (СУС „Бело Поље“), Македоније (ППK „Дебар Мало“ Скопље) и Бугарске (СK „Пи  Понг“ Софија и СKТМ  „Бдинци – 2000“ Видин). 
Поред стонотенисера у овој спортско-рекреативној манифестацији учествовале су и одбојкашице, чланице Одбојкашког клуба „Лесковац 98“ из Лесковца.

Млади спортисти су се такмичили у 5 занимљивих и креативних игара („Kроз тунел“, „Пикадо“, „Kенгур у џаку“, „Скијање“, Паметни балон“ и „Одабери своју боју“).
Сви такмичари су максимално уживали и забављали се. Свака екипа је пружила свој максимум да би на крају, за нијансу, победили најспретнији, екипа „Розе медведићи“.
На крају су сви били задовољни оним што су постигли, пласман младим спортистима и није био толико важан колико им је било битно да се сви заједно лепо забаве.
Сви учесници су од Дечјег савеза града Врања и Врањског стонотениског клуба „Топ Спин“ добили захвалнице за учешће док је свих пет екипа добило дипломе за освојено место у „Дечјим играма без граница“.

 
 «
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост