Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба

» » » » » Дечија сцена Академије 28 - Сезона 2018/19


Табла Часопис 16:00:00 0
Након летње паузе Дечија сцена Академије 28 поново отвара врата свог позоришта свим малишанима, родитељима, бакама, декама и свима онима који се још увек осећају као деца. Нова сезона позоришта за децу биће свечано отворена 22. септембра у 17ч премијером представе "Без домета на крај света", за коју текст и режију потписује Матеја Поповић, док су улоге поверене Биљани Митровић, Стојану Ђорђевићу, Богдану Богдановићу и Саши Нићифоровићу. Представа је рађена у продукцији  Чича Мичиног позоришта и Академије 28 и има за циљ да деци укаже на лоше и добре стране употребе интернета и друштвених мрежа. Како заштита деце од насиља на интернету постаје све актуелнији и све сложенији проблем, ова представа даје допринос у развијању свести код деце о критичкој употреби интернета, због чега сматрамо да свако дете мора да је одгледа. Представа је намењена деци од 6. до 13. године.

Синопсис представе: "Без домета на крајсвета"

На септембарско-октобарском репертоару Дечије сцене Академије 28 наћи ће се чак тринаест наслова, од чега четири премијере: "Мали велики принц", "Без домета на крај света", "Црвенкапа" и "Чаробна књига". Омиљени ликови из деци добро познатих бајки и цртаних филмова побринуће се за сјајну забаву, али ће у свакој представи деца нешто и научити о лепом понашању, пријатељству, позоришном бонтону, важности породице, важности учења и образовања. Поводом почетка нове позоришне сезоне Академија 28 организује и велику хуманитарну акцију прикупљања ствари за "Прихватилиште за децу". Позивамо све суграђане да се одазову овој акцији и да у складу са својим могућностима донирају школски прибор, играчке и гардеробу за децу из Прихватилишта. Ствари могу донирати сваког радног дана до 23. септембра у канцеларији организације Академије 28 или 23. септембра од 10ч пре почетка представе "Побуна играчака".


Представе за децу играју се током сезоне у Академији 28 сваке суботе од 17ч и сваке недеље од 12ч. Карте по цени од 400 дин, могу се набавити на билетарници Академије 28 или у канцеларији организације, уз напомену да деца до три године не плаћају карту.

Добро дошли на Дечију сцену Академије 28!

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост