Стваралаштво

Представљамо

Вести

Упознај Србију

Регионална сарадња

Одрасли за децу

Слободно време

Златни радови

Изложба


Нишки креативни студио је регистрован у АПР-у као невладино и непрофитно удружење грађана, чији су циљеви: анимирање деце и омладине, посебно оних ометених у развоју, из разних области културе и уметности, као и стална борба за јачање статуса и права уметника и културних радника. За децу школског узраста организујемо, потпуно бесплатно, дружења, подстичемо њихову креативност и стваралаштво. До сада смо имали више врло успешних наступа у Нишу, Прокупљу, Сврљигу, Књажевцу, Блацу, Врању, Крушевцу, Београду... Слике са неких од тих дружења можете видети на нашем сајту: Нишки креативни студио.

Организовали смо и четири фестивала дечјег стваралаштва Табла Фест (14, 15, 16 и 17). Фестивалима су претходили конкурси за најбоље литерарне и ликовне радове основаца из Србије и дијаспоре.

Уколико се одлучите на сарадњу са нама, треба да знате да ми све ово радимо волонтерски. Сарадњом са нама, узимате учешће у том врло важном и надасве одговорном задатку подстицања дечијег стваралаштва, који нас води ка крајњем резултату – стварања добрих људи.

Ако радите у некој од основних школа, широм наше планете у којој се настава изводи на српском језику, или ако сте члан неког удружења које се бави дечијим стваралаштвом - јавите нам се на адресу е-поште: 

nisski.k.s@gmail.com или tabla.casopis@gmail.com