Конкурси

Будућност образовања – кључ у рукама учитеља

Учитељско друштво Ниш, поводом 140 година постојања, позива колеге, учитеље, на учествовање у наградном конкурсу.

Пропозиције:

  • Право учешћа на Конкурсу имају сви активни учитељи – чланови локалних Учитељских друштава на територији Републике Србије.
  • Радове у форми есеја откуцати (фонт Times New Roman/ Arial, величина: 12, ћириличко писмо) и послати на e-mail: uc.drus.nis.s@gmail.com, најкасније до недеље, 21. новембра 2021. године.
  • Сваки рад мора да садржи следеће податке (име и презиме аутора есеја, назив школе и место, назив локалног Учитељског друштва чији је члан, контакт телефон и мејл адреса).

Напомена: Радови без тражених података и послати на другачији начин од наведеног у Конкурсу, неће бити разматрани.

Приспеле радове прегледаће Стручна комисија од пет чланова (1 филолог, 1 стручни сарадник, 2 представника УД Ниш и 1 представник УО СУРС-а).

Најуспешнији рад, по одлуци Стручног жирија, биће нагарађен симболичном новчаном наградом од 10.000 динара и дипломом, други са 7.000 динара и дипломом и трећи са 5.000 динара и дипломом. Награде ће бити уручене добитницима на Дан друштва, на Свечаној академији, 30.11.2021. године у просторијама Учитељског дома у Нишу. У случају отказивања, због актуелне пандемијске ситуације, награде ће бити уручене на другачији пригодан начин.

Организатор задржава право објављивања награђених и похваљених радова у Зборнику радова УД Ниш „Унапређивање васпитања и образовања“

За све додатне информације можете се обратити на e-mail: uc.drus.nis.s@gmail.com или на следеће бројеве телефона:
Станиша Костадиновић, 069/3366717, председник Друштва или
Ана Младеновић, 060/0251652, секретар Друштва

У Нишу, 4.11.2021.год.

Секретаријат УД Ниш

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com