Конкурси

ЛИКОВНИ И ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС „ДОСТА СУ СВЕТУ ЈЕДНЕ ШУМАРИЦЕ 2019“

ЛИКОВНИ И ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС
„ДОСТА СУ СВЕТУ ЈЕДНЕ ШУМАРИЦЕ 2019“

Спомен- парк „Крагујевачки октобар“ у Крагујевцу расписује
литерарни и ликовни
К О Н К У Р С
За ученике основних и средњих школа Србије и окружења на тему:
„Наш пад се претворио у лет.“
Александар Шурбатовић

Облик литерарне и ликовне обраде по слободном избору.

Жири за литерарне радове доделиће девет новчаних награда: прву, другу и трећу за ученике основних школа од 1. до 4. разреда; прву, другу и трећу за ученике основних школа од 5. до 8. разреда и прву, другу и трећу за ученике средњих школа.

Жири за ликовне радове доделиће девет новчаних награда: прву, другу и трећу за ученике основних школа од 1. до 4. разреда, прву, другу и трећу за ученике основних школа од 5. до 8. разреда и прву, другу и трећу за ученике средњих школа. Том прилико биће изабрана и школа са највећим бројем квалитетних радова и њој ће бити организована изложба у Музеју „21. октобар“ 13. децембра 2019. године.

Награде: прва – 12 000; друга – 10 000; трећа – 8 000 динара

Награде ученицима биће уручене на уметничкој манифестацији „Доста су свету једне Шумарице“, 22. новембра 2019. године у Музеју “ 21. октобар“ у Крагујевцу.

Ликовне радове слати поштом на адресу:
Спомен – парк „Крагујевачки октобар“ (за конкурс)
34000 Крагујевац
Кружни пут Десанкин венац бб

Литерарне радове, обавезно откуцане, не дуже од 3.500 карактера, Times New Roman 12, слати на e-mail: biblioteka@spomenpark.rs и kustos.pedagog@spomenpark.rs.

Сви радови морају бити потписани пуним именом, презименом и разредом ученика, затим називом, адресом, телефоном школе и именом и презименом предметног наставника и достављени до 1. новембра 2019. године.

Контакт тел. 034/ 335- 607
e-mail: biblioteka@spomenpark.rs
www.spomenpark.rs

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com