Конкурси

ЛИКОВНИ КОНКУРС – „Рециклирајмо и природу чувајмо!“

Дечји савез града Врања у оквиру пројекта из области екологије и заштите животне средине под називом: „Рециклирајмо и природу чувајмо!“, који суфинансира град Врање у оквиру Конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката из области екологије и заштите животне средине за 2020. годину, чија ће реализација трајати у периоду од септембра до децембра 2020. године, расписује:

ЛИКОВНИ КОНКУРС
На тему:
„Рециклирајмо и природу чувајмо!“

Право учешћа имају деца предшколског узраста као и ученици основних школа, од првог до осмог разреда.

Радови се шаљу до петка, 09. октобра 2020. године на адресу: Дечји савез града Врања, ул. Партизанска 17а, Поштански фах: 210, 17000 Врање, са назнаком за ликовни конкурс из области екологије и заштите животне средине „Рециклирајмо и природу чувајмо!“.

Све остале информације везане за ликовни конкурс „Рециклирајмо и природу чувајмо!“ могу се добити на меј адреси Дечјег савеза града Врања, konkursidsgvranje@gmail.com контакт особа: Тијана Арсић, шеф Службе за односе с јавношћу Дечјег савеза града Врања (руководилац пројекта).

Тема конкурса је јединствена за све узрасте: „Рециклирајмо и природу чувајмо!“, а радови са неодговарајућом темом неће се узимати у обзир за награђивање.

Техника за израду ликовних радова је слободна. Напомињемо да се приликом израде ликовних радова не употребљавају материјали попут разноврсног зрневља, шећера, шљокица, пластелина и сличних непостојаних материјала. Такви радови ће одмах бити дисквалификовани.

Радови који су већ учествовали на неком другом конкурсу немају право учешћа на овом еколошком Конкурсу.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Скрећемо пажњу да сваки рад који буде послат на Конкурс како би испуњавао све услове Конкурса, мора да садржи следеће податке: име и презиме детета односно ученика чији је рад, назив вртића или школе, године старости односно разред.
Сви подаци морају бити откуцани на компјутеру ћириличним словима и залепљени на полеђини рада у доњем десном углу.

Напомињемо да се ликовни радови приспели на Конкурс НЕ ВРАЋАЈУ.

ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА
Служба за односе с јавношћу

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com