Конкурси

Ликовни конкурс за бајку „ИКАБОГ“

Придружите се и пружите свом детету прилику да његов ликовни рад буде објављен у новој књизи чувене ауторке Џ.К. Роулинг

Ако то већ нисте учинили, нипошто немојте пропустити прилику да се укључите и почнете да читате несвакидашњу бајку Џ.К. Роулинг коју вам „Чаробна књига“ бесплатно представља на сајту https://carobnaknjiga-citajikabog.rs/reading-the-story/

Потрага за младим илустраторима штампане верзије „Икабога“ и даље траје. Позивамо вас да мотивишете своју децу да нацртају или насликају живописне ликове и мотиве које ће срести у овој дирљивој, узбудљивој и духовитој бајци о застрашујућем чудовишту, пустоловинама и нади која тиња упркос свим недаћама.

Како да учествујем:

1. Читајте поглавља оригиналне бајке Џ.К. Роулинг са својим дететом на www.carobnaknjiga-citajikabog.rs/citajtepricu.

2. Проверите теме за илустрације сваког радног дана када се објаве и нова поглавља приче.

3. Прочитајте упутства и званична правила ликовног конкурса.

4. Подстакните своје дете (старости 7–12 година) да руком нацрта или наслика илустрацију пратећи једну од дневних тема за илустрације, на белом папиру формата А4, без линија, у вертикалној (портрет) оријентацији.

5. Скенирајте или фотографишите ликовни рад свог детета, попуните формулар у наставку ове стране и потврдите учешће најкасније до 23.59 у петак, 23. 10. 2020.

Важна напомена: Обавезно сачувајте оригинал ликовног рада до проглашења победника јер ће нам бити неопходан за припрему штампаног издања књиге.

Више детаља о конкурсу погледајте овде.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com