Конкурси

Литерарни и ликовни КОНКУРС за ученике основних и средњих школа

МЕДИЈАНА фестивал дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу ће, већ традиционално, окупити талентовану децу и доказане ствараоце за децу, на 12. Медијана фестивалу дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће се одржати 19. и 20. марта 2020. године у организацији Градске општине Медијана у Нишу која расписује

литерарни и ликовни

К О Н К У Р С

за ученике основних и средњих школа

Тема литерарног конкурса је „МИЛО МИ ЈЕ ШТО ПОСТОЈИМ“.

Тема ликовног конкурса је „КОЛИЦА ЗА МАЛОГ ПРИНЦА“.

Број радова које један учесник може послати није ограничен.

Литерарни радови треба да буду откуцани или читко написани. Ликовни радови могу бити у свим техникама. Сви радови треба да буду потписани пуним именом и презименом аутора, са адресом, мејл адресом и бројем телефона аутора, годином рођења, називом школе и места, назнаком разреда и именом наставника, односно ментора.

Радови који пристигну на конкурс биће подељени у три категорије:

  • 1. до 4. разред основне школе,
  • 5. до 8. разред основне школе,
  • средња школа.

Радови се не враћају.

Своје радове ученици могу слати на адресу: Градска општина МЕДИЈАНА, Париске комуне бб, 18000 Ниш, са назнаком «за конкурс Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу».

Конкурс је отворен до 01.02.2020. године.

Жири ће прегледати радове и одабрати најуспешније.

Градска општина Медијана Ниш и овог пута је обезбедила вредне награде за оне који, према одлуци жирија, буду најуспешнији. Награде ће бити додељене у оквиру програма 12. Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, 19. и 20. марта 2020. године, који ће бити објављен на сајту ГО Медијана Ниш.

Највећа награда јесте добродошлица свима добромислећима и лепоговорећима на празник фестивала којим ћемо на најлепши начин – дечјом радошћу најавити долазак пролећа.

Чекамо вас радосно. ЖИВЕЛИ!