Представљамо

Чаробна нота, дечји хор и музичка школица

Чаробна Нота као и сваке године, од септембра месеца креће са новим музичким активностима. Хор, као срце наше школице, у прошлој години је имао запажене наступе у Грчкој, Хрватској и Босни и Херцеговини, а у овој нас чека пуно нових изазова и концерата. За најмлађе је музичка радионица осмислила дечије музичке игре, песме, бројалице, загонетке, а за мало старије који желе да уче на неким од инструмената, ту је клавир, гитара, виолина и хармоника.

Поред концерата које посећујемо у нашем граду, сваке године организујемо излет до Софије и посету опери, тако да и у овој најављујемо дечију оперу „Ивица и Марица“, која је урађена по истоименој бајци а прилагођена деци. Прилика да све што послушамо на нашим часовима са ЦД-а сада и уживо погледамо, праву сцену, певање и оркестар.

Прегршт наступа нас очекује и у овој школској години, а два за нас веома значајна су у децембру новогодишњи, и јуну завршни концерт Чаробне Ноте, на којима показујемо све што смо вредно учили током године.

Чаробна Нота је од јануара месеца на новој локацији, у новим веселим просторијама у Нишу (у улици Радоја Дакића 49, у насељу Дуваниште), а наша врата су за све који желе да уплове у „чаробни“ свет музике широм отворена! ДОБРО ДОШЛИ!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com