Представљамо

Димитрије Илић

Димитрије Илић, II-2 разред, ОШ „Бора Станковић“ Каравуково, Србија
Учитељица: Данијела Стаменковић

Димитрије Илић

Димитрије Илић, ученик другог разреда ОШ “Бора Станковић“ у Каравукову, један је од ученика који се својим радом и залагањем посебно истиче.
Рођен је 2012. године у Сомбору. Живи у Оџацима, а школу похађа у Каравукову. Сваког дана са оцем путује до школе. То га не спречава да у својим обавезама буде ревносан и редовно их обавља. У школи постиже одличне резултате. Посебно се истиче на часовима математике и српског језика. Воли да пише саставе. У своје слободно време тренира фудбал и у томе је веома успешан. Фудбалом је почео да се бави у петој години. Први клуб у коме је играо је ФК ЛИДЕР ОЏАЦИ, након тога је прешао у ОФК ОЏАЦИ. Као запажени играч позван је у Црвену Звезду из Београда. На тестовима у Звезди је показао изванредне резултате, но због великих трошкова морао је да одбије понуду и настави тренинге у ОФК Оџацима где наступа са генерацијом 2011. а упоредо тренира и у клубу Раднички 1912 у Сомбору и код њих наступа за своју генерацију 2012. Лиге у којима се такмичи су: Мини Макси лига и СОС будућих шампиона.

Димитрије Илић

До сада је дао близу стотину голова и наступао на разним турнирима целе Србије од којих су неки били одржани у Београду, Новом Сду, Суботици, Ужицу, Златибору.
Димитрија красе, осим златних медаља и пехара, гомила лепих особина. Омиљен је у друшту, не зато што је успешан у фудбалу, већ зато што је добар друг. Никада не злоупотребљава своје умеће када је у игри са вршњацима. Дозвољава им да победе и ужива у њиховој срећи. Цело одељење прати његове турнире, бодри га и подржава. Пружамо му подршку на утакмицама када се играју у локалу. Он тада с терена пошаље осмех и велики поздрав својим другарима на трибинама. Желимо му пуно успеха.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com