Представљамо

Јован Панић, ученик из Каћа

Јован Панић, ученик 8-3 разреда ОШ „Ђура Јакшић“, Каћ, АП Војводина, Србија

Своје прве цртачке кораке је начинио са 3 године и од тада љубав према цртању се развија што се најбоље види кроз његове радове.
Свој таленат упоредо са посвећеним радом, уз огромну љубав излива и оставља траг кроз ликове које црта и анимира удахњујући им живот и покрет кроз компјутерску анимацију. Прве дигиталне слике је радио у програму MS Paint да би касније узрастао кроз већ озбиљније и захтевније софтвере типа FireAlpaca и Krita у којој и данас осим компјутерске графике прави и мала ремек дела компјутерске анимације.
Са својим радовима учествовао је на многим конкурсима у Србији и иностранству добијајући престижне награде како у компјутерској графици тако и у компјутерској анимацији.
Верујемо да ће и даље наставити да се успешно усавршава и из своје креативне радионице лансира нове креације у којима ћемо сви уживати. За сад смо објавили електронски каталог његових радова који ће бити ускоро и допуњен новим графичким креацијама. Желимо да иако ове школске 2021/2022 године завршава осмогодишње образовање уз даљи рад у средњој школи настави да објављује своје радове и напредује у свету компјутерске анимације и анимираног стрипа.

Јасмина Јерковић, професор информатике

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com