Представљамо

МИ СМО ТИМ

Ово је прича о једној малој, али одабраној дружини другог раздеда ОШ “Јастребачки партизани “Мерошина”, истурено одељење у Доњој Расовачи.
Рећи ћете, можда, да свака школа у Србији има по једно овако одељење, и зашто је баш оно вредно помена. На први поглед учиниће Вам се да се ради о јако бучном и гласном одељењу. Не, већ се ради о једној малобројној и сложној дружини. Учествовали смо на разним конкурсима, имали смо и запажене резлутате, појединци су наградјивани за своје успехе.

Ја, као учитељица ове мале дружине, често као капетан брода сам део невероватних пустоловина које чини “мој” разред. Већ другу годину, гледам их како се приближавају остварењу својих снова, осмишљавању разних пројеката чиме ће ме засмејати, усрећити, обрадовати, понекад и растужити. Сви су различити, занимљиви, спремни на игру и нова знања. Надамо се да ћемо обостраним трудом и залагањем постићи пуно успеха у наредном периоду.

Драга моја дружино, тиму мој, знајте, да ма какав ветар дувао ако упаднете у олују током пловидбе ја ћу увек бити ту. Са Вама свака година је посебна и јединствена, ведра и незаборавна, емотивна и пуна нових авантура.

Увек са Вама!
Ваша учитељица Драгана Станојевић

НАШ ТИМ ЧИНЕ:

1. Благојевић Анђелина – треће место на конкурсу за ”ТАБЛА ФЕСТ 19” у категорији Ликовни радови млађи узраст, тема “ДРУГАРСТВО”
2. Величковић Николина
3. Докнић Леа
4. Драшковић Миљана
5. Ибраимовић Огњен
6. Јанковић Владимир
7. Јовановић Лена
8. Јовановић Стефан
9. Миленковић Михајло
10. Миткић Теодора
11. Митровић Никола – треће место на међународном ликовном и литералном конкурсу ”ХРИСТОС ВАСКРЕСЕ, РАДОСТ ДОНЕСЕ”
12. Мичић Лука
13. Стаменковић Софија
На челу са уцитељицом Драганом Станојевић – ПРОФЕСОР РАЗРЕДНЕ НАСТАВЕ

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com