Реч учитеља

Слични се лако проналазе

Јелена Бабић

У свету има много људи који су слични по нечему. Кажу слични се лако проналазе, а у нашем непосредном окружењу их има и те како.
Наиме, учитељице из Прокупља, из две различите школе, Љиљана Соколовић и Јелена Бабић, имају изузетну сарадњу која траје већ пар година.
Ова срадња почела је случајно пројектом „Ноћ са Андерсеном“, а данас после много пројеката и сарадњи ове две учитељице реализују и сопстевени пројекат, првенац „Игра“ на који су изузетно поносне.
Управо сарадња ове две учитељице била је мотив за интерактивну књигу којом су конкурисале у такмичарском делу Треће регионалне конференције најбољих наставника бивше Југославије која се у периоду од 31.10. – 2.11. одиграла у Београду, а сакупила је најеминентније просветне раднике из шест бивших југословенских република.
Како је њихов рад ушао у 40 најбољих, а на крају и добио похвалницу за најсадржајнији, тиме су добиле још један доказ да је оно што раде, заиста, оно право.
Да се подсетимо само да су и Љиљана и Јелена чланови ове Асоцијације од прошле године.
Оснивачи ове Асоцијације су Жељана Радојичић Лукић из Србије и Весела Богдановић из Македоније финалисткиње избора за најбоље наставнике света.
Захвалне смо што је асоцијација препознала наш рад, креативност и професионалност и потрудићемо се да и у будуће идемо у истом смеру – да професију наставника вратимо на оно место које јој и припада.

Јелена Бабић, учитељица

Comment here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com