Слободно време

18. КИДС ФЕСТ ОД 16. ДО 23. ОКТОБРА

18. КИДС ФЕСТ ОД 16. ДО 23. ОКТОБРА У БИОСКОПИМА ВИЛИН ГРАД И СИНЕ ГРАНД ДЕЛТА ПЛАНЕТ

ДЕСЕТ ПРЕМИЈЕРА ФИЛМСКИХ ДЕЧИЈИХ ОСТВАРЕЊА, РЕПРИЗЕ НАЈНОВИЈИХ ДИЗНИЈЕВИХ АНИМАЦИЈА

УЛАЗНИЦЕ У ПРОДАЈИ НА БЛАГАЈНАМА БИОСКОПА ВИЛИН ГРАД И СИНЕ ГРАНД ДЕЛТА ПЛАНЕТ

Од 16. до 23. октобра, осамнаесту годину за редом одржаће се дечији филмски фестивал КИДС ФЕСТ у оквиру чијег програма ће бити приказано укупно 15 наслова различитих кинематографија међу којима су анимирана, играна и документарна остварења.

Пратећи тему овогодишњег фестивала вођену паролом СВЕТ У ДЕЧИЈИМ РУКАМА овогодишњи програм има за идеју да својим садржајем укаже на значај животне средине, однос човека и природе.

Традиционално разноврстан филмски програм обележиће и друге ФИЛМСКЕ ПРЕМИЈЕРЕ међу којима су оставрења европских и светских продукција.
Први пут пред домаћом публиком наћи ће се синхронизоване анимације: “ФАРАОН, ДИВЉАК, ПРИНЦЕЗА“(Le pharaon, le sauvage et la princesse) постављајући питање шта епопеја о Старом Египту, средњовековна легенда са француских планина и фантазија са турског двора могу имати заједничко? и анимација „НАЈБОЉИ РОЂЕНДАН ИКАДА“ (Best birthday ever) о Чарлију који се веома радовао свом рођендану, али за чије славље нико нема времена.

Премијерно ће бити приказана и породична остварења попут шведског наслова „ЕВА И АДАМ“, финске игране комедије „ВИНСКИ: НЕВИДЉИВИ СУПЕР-КЛИНАЦ“, француског филма МАЛА БАНДА (La petite bande), домаћег породичног филма ВУЧЈЕ БОБИЦЕ и других наслова.

Као и сваке године документарни наслови едукативног каракера заживеће на КИДС ФЕСТ-у – „ХРАСТ“ (Le Chêne), „ЖИВОТИЊА“ (Animal), „РИС“ (Lynx)

Репризни део програма чиниће најгледаније анимације Дизни студија с краја 2021. и почетка 2022. године попут синхронизације „ЕНКАНТО: МАГИЧНИ СВЕТ“ – У магичном граду Енканто у планинама Колумбије живи породица Мадригал. Од супер снаге до моћи исцељења сви њени чланови поседују неки дар. Сви осим Мирабел. Магија која окружује Енканто је у опасности и „нормална“ Марибел је можда једина која може да спаси своју чаробну породицу.

Породична Дизни комедија ПОЦРВЕНЕЛА ПАНДА у којој су гласове позајмили ТИјана Дапчевић, Наташа Аксентијевић, Инспектор Блажа, о тинејџерки Мејл Ли која је једна обична, луцкаста и самоуверена девојчица и све је за њеног живота у реду, осим што се при превеликом узбуђењу изненда претвара у великог црвеног панду, такође ће бити део репризног програма

Репризно ће бити приказане и анимације „Баз светлосни“ (Lightyear), „Финикове авантуре“ и „Кашај: Крадљивац невести“.

У наставку погледајте програм КИДС ФЕСТ-а
Биоскоп Вилин Град
Биоскоп Сине Гранд Делта Планет

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com